Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Μεγαπλάτανος: Στιγμές συγκίνησης στο Νηπιαγωγείο του χωριού

Μήνυμα των κατοίκων του Μεγαπλατάνου προς τη Νηπιαγωγό Ζωή Γκατζωνίδου

Μήνυμα των κατοίκων του Μεγαπλατάνου προς τη Νηπιαγωγό Ζωή Γκατζωνίδου:

Αγαπημένη μας δε ξέρω πόσα πρέπει να γραφούν για να αποτυπώσουν όλα αυτά τα συναισθήματα. Έδωσες φως πνοή και ελπίδα στο σχολείο μου και σε ένα ολόκληρο χωριό όταν πλημμυρισμένο από συγκίνηση παρακολουθούσε τις υπέροχες θεατρικές παραστάσεις σου!!


Όλα όσα έχεις προσφέρει στα παιδιά μας είναι σημαντικά εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους και σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό!!! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να δηλώσει την απέραντη ευγνωμοσύνη μας προς το πρόσωπο σου.


Το νηπιαγωγείο του σχολείου ήταν το σπίτι μας χάρη σε σένα.


Ευχόμαστε καλή αρχή στο καινούργιο σου ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!!!! Είμαστε σίγουροι ότι θα σε λατρέψουν άπαντες στον καινούργιο σου σπίτι, γιατί το νηπιαγωγείο το αντιμετώπιζες πάντα σα σπίτι σου με φροντίδα και αγάπη.


Για εμάς θα παραμείνεις ένα άτομο με ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη προς το χωριό μας και τα παιδιά του!!!


Σε αγαπάμε πολύ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365