Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Δις Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Δωροθέα Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της κοινότητας Δωροθέας

Λαμπρή Δις Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε στην Δωροθέα Αλμωπίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ.κ Δωρόθεου μαζί με τον οικείο ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ.  Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Στέφανος, οι αρχιμανδρίτες π.Βαρθολομαίος,  π.Χριστόδουλος και π.Αλέξιος, ο προϊστάμενος του ναου,  π.Αθανάσιος, καθώς και οι διάκονοι, π.Δαυίδ, π.Νίκανδρος και π.Αντώνιος.Παρέστησαν επίσης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, αντιδήμαρχοι Γιάντσης Δημήτρης και Γιάννης Σέλκος αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δωροθέας.


Τέλος στο λόγο του,  ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ Δωρόθεος χαρακτήρισε, ως κόσμημα της εκκλησίας τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ, αυτό δείχνει  το υψηλό πνευματικό χάρισμα της ταπεινώσεως που έχει ο μητροπολίτης κ.κ Ιωήλ.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365