Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γιάννης Τσεπκεντζής: Πρωτοφανής η δυσφήμιση της Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Τσεπκεντζή

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Τσεπκεντζή:

Πρωτοφανής η δυσφήμιση της Έδεσσας.

Από το πρωί όσα εκδρομικά ήρθαν αποχώρησαν με εκφράσεις όπως ¨απαράδεκτοι¨, ¨ντροπή σας¨,¨ήρθαμε τόσα χιλιόμετρα για να δούμε αυτό;¨,"ξεφτίλα".

Ως επαγγελματίας είναι η πρώτη φορά που εύχομαι να μην έχουμε τουρισμό ώστε η ζημιά να μην είναι ανεπανόρθωτη!

Αφού αποδεδειγμένα 10 χρόνια δεν μπορείτε να φέρετε επισκέπτες στην πόλη, μπορείτε τουλάχιστον να εξασφαλίσετε 3 μέρες με ροή νερού ώστε να σεβαστούμε στο ελάχιστο όσους ταλαίπωρους κάνουν τον κόπο να έρθουν;

Ειλικρινά υπάρχει κάποιος να προστατεύσει αυτόν τον τόπο;

1 σχόλιο:

  1. Εσύ όταν ταξιδεύεις για να πας οπουδήποτε, και πέφτεις πανω σε έργα, γυρνάς πίσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365