Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Αποφασισμένος για τη νίκη με τον Πανσερραϊκό - Έχασε ο Θεσπρωτός - Τα σενάρια παραμονής

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Football League ο Αλμωπός Αριδαίας βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Μετά την σημερινή ήττα του Θεσπρωτού μέσα στον Βόλο η ομάδα μας χρειάζεται 7 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις 6 στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια για να σωθεί, χωρίς να την απασχολεί τι θα γίνει στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.


Οι κυανόλευκοι έχουν την κατάσταση στα "πόδια" τους, αφού όλα εξαρτώνται από την δική τους απόδοση και με 6 ή 7 βαθμούς θα σβηστεί η κακή πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα και όλοι θα πανηγυρίσουν την σωτήρια, η οποία αν προχωρήσει η αναδιάρθρωση θα ισοδυναμεί με άνοδο.


Η Διοίκηση και ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης προσπάθησαν όλη την βδομάδα να ανυψώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την πλευρά τους έδειξαν στις προπονήσεις τρομερό πάθος, αποφασιστικότητα και δίψα για να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα για να σωθεί, σβήνοντας παράλληλα τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, οι οποίες έφεραν τον σύλλογο σε δύσκολη θέση.


Τα σενάρια παραμονής μεταξύ Αλμωπού και Θεσπρωτού


Το δώρο που περίμεναν όλοι στον Αλμωπό ήρθε, με τον Θεσπρωτό να χάνει πριν από λίγο 4 - 2 στον Βόλο. 


Δείτε τα σενάρια που μπορούν να βρουν τον Αλμωπό με περισσότερους βαθμούς από τον Θεσπρωτό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει η ομάδα μας το αποτέλεσμα του συλλόγου της Ηγουμενίτσας την τελευταία αγωνιστική, στην οποία αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό:


1. Αν ο Αλμωπός κερδίσει αύριο τον Πανσερραϊκό και την επόμενη αγωνιστική τον Θεσπρωτό, θα έχει σωθεί και βαθμολογικά. 


2. Αν ο Αλμωπός κερδίσει αύριο και φέρει ισοπαλία στον Θεσπρωτό, θα πρέπει τελευταία αγωνιστική να κερδίσει την Καβάλα στην Αριδαία για να σωθεί.


3. Αν ο Αλμωπός χάσει αύριο, θα πρέπει να κερδίσει τις τελευταίες 2 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την άνοδο.


Φυσικά μέσα στο κόλπο του υποβιβασμού είναι η Τρίγλια και ο Απόλλων Πόντου όπως θα δείτε στην βαθμολογία. Το μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο ήταν προγραμματισμένο για αύριο αναβλήθηκε λόγω COVID-19. 

Άλλη μία αναβολή σε παιχνίδι που συμμετέχει ο Απόλλων Πόντου.


Δείτε την βαθμολογία:




Δείτε το πρόγραμμα των 4 μονομάχων της παραμονής:


Αλμωπός Αριδαίας

Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραΐκός

Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

Αλμωπός Αριδαίας – Α.Ο. Καβάλα


Θεσπρωτός

Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

Θεσπρωτός – Πανσερραΐκός


ΠΟ Τρίγλιας

Απόλλων Πόντου – ΠΟ Τρίγλιας

ΠΟ Τρίγλιας – Α.Ε.Π. Κοζάνης

ΠΟ Τρίγλιας – Βέροια


Απόλλων Πόντου

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Πόντου – Τρίγλια

Πανσερραΐκός – Απόλλων Πόντου

Α.Ε.Π. Κοζάνης – Απόλλων Πόντου


Όλοι ευχόμαστε ο Αλμωπός να καταφέρει τον στόχο της παραμονής και να τον καμαρώνουμε την επόμενη χρονιά στην Super League 2.


Δυστυχώς εξαιτίας της απόφασης της Διοίκησης του Αλμωπού(δείτε ΕΔΩ), το Aridaia365 δεν θα μπορεί να είναι παρόν στο αυριανό παιχνίδι.

7 σχόλια:

  1. Όλα για την νικη μιση παραμονη αύριοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο 365 που δειχνεις ο δρομο της ενότητας παρα τον πολεμο που δέχτηκες από τους "άριστους" της διοίκησης. η ομάδα πρέπει να ειναι μια γροθια και όσοι κανουν λαθη οφείλουν να τα αναγνωρίζουν. δυστυχως η διοικηση εχει δειξει πως δεν αναγνωριζει απο τα λαθη της. οποτε δεν μαθαίνει απο αυτα. ελπιζουμε να αλλαξει αυτό. φορτσα Αλμωπα αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι μηχανορραφοι του απολλων ποντου παλι δεν θα κανουν αγωνα συστημα το καναν,δεν πηραζει ασ φερουμε εμεις την νικη ΑΛΜΩΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν εκλεισι προς την διοίκηση ας κάνει τόπο στην οργή καί νά αφήσει νά περάσει τό συνεργεία τού Αριδαία 365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Σέρρες έχουν χειρότερη ομάδα απ τη Βέροια. Ο καλός Αλμωπός κερδίζει κάθε αντιπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η υπόθεση με τον Απόλλωνα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα κανάλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!!
    ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365