Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αλμωπία: Αγρίεψε ο καιρός, σε επιφυλακή ο Δήμος, καλεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους

Χρειάζεται προσοχή στους δρόμους

Αγρίεψε ο καιρός στην Αλμωπία. Έντονα φαινόμενα πλήττουν την περιοχή, όπως προέβλεπε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.


Ο καιρός χάλασε από τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ αυτή την ώρα εκδηλώνεται σφοδρή καταιγίδα, με αστραπές και βροντές, ενώ έχει πέσει αισθητά η θερμοκρασία. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας έπεσε χαλάζι σε κάποιες περιοχές.


Επίσης αστραπές έπεσαν κοντά στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου αναστατώνοντας τους κατοίκους.


Επιπλέον χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους όλης της Π.Ε. Πέλλας, αφού κάποιοι εξ αυτών θυμίζουν ποτάμια και κρύβουν παγίδες για τους οδηγούς.


Δείτε την ενημέρωση του Δήμου Αλμωπίας:

Ο Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει ότι βρίσκεται σε επιφυλακή ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένουμε επιδείνωση του καιρού, από σήμερα 23-01-2023, έως την Τρίτη 24-01-2023, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Παρακαλούμε τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.


Τα τηλέφωνα όπου μπορείτε να απευθύνεστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι τα εξής:

Δήμος Αλμωπίας: 2384023215, 6974625062, 6944838599

Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας: 2384021111

Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας: 2384025422

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Γενικής

Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας http://www.gscp.gr.


*Φωτο αρχείου

5 σχόλια:

  1. όταν ένας Δήμος καλεί τον κόσμο τι σημαίνει? τον ειρωνεύεται ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω? ότι παρακολουθεί απ τα γραφεία τι θα συμβεί? έχει κανείς πειστική απάντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πράγματα είναι αυτά δηλαδή κάθε φορά που θα έχει κακοκαιρία ο δήμαρχος θα λέει να μη μετακινείτε ο κόσμος ας κοιτάξει να τα έχει όλα όπως πρέπει τα φρεάτια καθαρά για να μη πλημμυρίζουν οι δρόμοι . Πάλι τα ίδια στο δασάκι δε μπορεί να περάσει αυτοκίνητο . Χαζομάρες ανίκανοι γενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε δήμαρχε της καρδιάς μας.
    Για τα γεμάτα φρεάτια,για τις τρύπες που μπαζωσες πρόχειρα με χώμα και έγιναν γούρνες,για τις άπειρες πισίνες που γέμισε η αριδαια από τα στάσιμα νερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αισχος
    Εδώ ζούμε .....τελειωμένος είσαι....είναι δυνατόν να μένουν αμάξια στο δασάκι και μέσα στην Αριδαία;;;;να δω αν πάθουν βλάβη και κάνουν μυνηση που θα τρέχεις
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου τι ακριβώς ήθελες να κάνει σε μια τέτοια νεροποντή.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365