Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Μεγάλος προβληματισμός για την σημερινή ήττα - Στηρίζει Τυριακίδη η διοίκηση

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη εμφανίστηκε ανέτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Αλμωπού Αριδαίας μετά την σημερινή ήττα στην Κατερίνη από τον Απόλλων Πόντου.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη εμφανίστηκε ανέτοιμη αγωνιστικά και πνευματικά. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έπρεπε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι να δαγκώνουν σίδερα,  παρουσίασαν ένα πολύ μέτριο πρόσωπο, ενώ η αμυντική λειτουργία ήταν επιεικώς απαράδεκτη με πολλά ατομικά λάθη.

Αυτή την στιγμή ο Αλμωπός δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κοιτάει κατάματα τον υποβιβασμό, ενώ μόνο με 3 στα 3 θα μπορέσει να σώσει την κατηγορία.

Ο προβληματισμός για την κακή απόδοση κάποιων παικτών, (στους οποίους η διοίκηση παρέχει τα πάντα) είναι μεγάλος, ενώ και ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης πρέπει να αναθεωρήσει την τυφλή εμπιστοσύνη που έχει δείξει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές, ενώ ερωτηματικά προκαλεί ο μόνιμος πάγκος κάποιων άλλων. Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες για παραίτηση του ίδιου, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του Aridaia365 δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, με την διοίκηση να στηρίζει απόλυτα τον προπονητή.

Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στην Αριδαία είναι ζωής και θανάτου.



5 σχόλια:

  1. Η ομάδα θα σωθεί πανηγυρικά.Δεν σταματάμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα χανει την κατηγορία για 2 λόγους. 1 οι σφαγές σε 4 ματς που μας κόστισαν 7 με 9 βαθμούς, ακούτε κύριε Αντωνίου?? ασχοληθείτε και λιγο με τις τοπικές ομάδες και όχι μονο με το αφεντικό σας τον Σαββίδη. 2ος λόγος η κάκιστη επιλογή στο σέντερ φορ, ορισμός του βαρυ φορ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα
    Καταρχάς ας ξεκινήσω με το ότι οποίος πληρώνει αυτός αποφασίζει κ αυτό έχει να κάνει με την διοίκηση η οποία είναι εξαιρετικοί άνθρωποι κ η καλύτερη διοίκηση του αλμωπου από χρόνια πριν.
    Ως παρατηρητής θα πω ότι είχαμε όντως 2-3 σφαγές δηλαδή σίγουρα 2 νίκες να μην πω 3
    Αλλά ρε παιδιά αυτός ο προπονητής τι είναι κ τον έχετε στο απυρόβλητο ;;
    Δηλαδή παίζει η ομάδα Μπάλα κ απλά είναι άτυχη ;;
    15 αγώνες 3 νίκες έκανε έλεος ο άνθρωπος καλός χρυσός αλλα δεν κάνει ας αφήσετε τους συναισθηματισμούς κ δείτε λίγο αντικειμενικά..
    Αν σωθούμε που το εύχομαι πάλι η διοίκηση θα καθαρίσει στο μιλημα ειδάλλως παικτικα δεν περιμένω 3 αγώνες τελευταίους κάτι
    Μια ψυχολογική προετοιμασία για τον αγώνα με καλαμαρια δεν έκανε πήγε παραδόθηκε στους ανύπαρκτους που μαλώνουν μεταξύ τους
    Έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλα και παχια λογια πριν ξεκινησει η χρονια χοηγιες απο τα Λουτρα Ποζαρ με διαδικασιες εξπρες λες και εκει ειναι ολα λυμενα και επρεπε να στηριχτει ο αλμωπος που τους κοροιδεψαν την διοικηση των λουτρων πως θα ειναι Β εθνικη ενω επαιζαν Γ. Και πηγαν φετος με την λογικη του να βγαλουμε την χρονια με το ζορι γιατι ο Αντωνιου τους πληροφορησε πως θα υπαρξει ενωση των κατηγοριων και ετσι θα παιζουν Β εθνικη αν παραμεινουν φυσικα που θα εχουν και τηλεοπτικα και εσοδα απο το στοιχημα. Ελπιζουμε φυσικα να παραμεινει ο Αλμωπος αλλα δεν γινευαι να τρωμε τοσα λεφτα και απο δημο και απο Λουτρα για το ποδοσφαιρο με τοσα σοβαροτερα ζητηματα αλυτα. Καλη επιτυχια Αλμωπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δωστε κανενα ευροω παραπανω για κινητρο να δουμε θα παιξουν γιατι τοτε παει να πει ειναι θεμα χρηματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365