Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ισοπαλία στην αναμέτρηση Απόλλων Πόντου - Τρίγλια - Η βαθμολογία

Δείτε την βαθμολογία
Ένα αποτέλεσμα που όλοι περίμεναν σημειώθηκε στο σημερινό Απόλλων Πόντου - Τρίγλια, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1 - 1.

Πλέον ο Αλμωπός βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί.

Δείτε την βαθμολογία:



5 σχόλια:

  1. Το sports ap γιατι καιγεται αν θα παραμεινει ο Απολλων ποντου ειναι τοσο καθαρη ομαδα οπου εχει κανει ενα σωρο αλχημιες η θα δινει βαθμους στην Βεροια,ομαδα που δεν εχει καλα-καλα αναπληρωματικους αιντε ετσι θα εχουμε καθαρο ποδοσφαιρο,και τωρα το αλλο να δουμε την βεροια θα δωσει βαθμο στην τριγλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί η Καβάλα θα το δώσει στον Αλμωπο; Δε θέλει το πρωτάθλημα; Πολύ σίγουρο το έχουμε, πήραμε τηλέφωνο και το σήκωσαν αυτή τη φορά;

      Διαγραφή
  2. Τι εναι αυτα που λες τωρα ποιος σου ειπε τετοιο πραγμα,γιατι δεν μας λεει καποιος η ομαδα ποντου εγω θα την λεω καλαμαριας ειναι σωστη;η η ομαδα της τριγλιας που θελει να δωσει το Α.Φ.Μ. της στον Ηρακλη γιατι δεν πηρε την νικη αφου στο 3 λεπτο δεχθηκε γκολ και στο 5 λεπτο ισοφαρισε μετα μουγγα περασε ολο το παιχνιδη.Λοιπον της εξυπναδες σου φιλος αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν είπα καμία εξυπνάδα. Τους Σερραίους στο τηλέφωνο τους ψάχναμε, ψέματα είναι;

      Διαγραφή
  3. Αυτο το ξερεις εσυ αν τους ψαχνουμε ξερεις κατι σιγουρα και το λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365