Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Αλμωπος: Διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν μεγάλες ευθύνες - Παιχνίδι φωτιά την Κυριακή

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Τον ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει η ήττα και η κακή εμφάνιση του Αλμωπού Αριδαίας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλων Πόντου.

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν τεράστιες ευθύνες.

Ο σύλλογος τρέχει και δεν φτάνει πλέον, με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι πιο ορατό από ποτέ με τον Αλμωπο να χρειάζεται 3 στα 3 τις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό.

Διοίκηση

Οι ευθύνες της διοίκησης είναι πολύ μεγάλες. Έγιναν αποτυχημένες επιλογές παικτών στο μεταγραφικό παζάρι. Από τους περίπου 15 νέους παίκτες, έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα 3-4. Η ομαδα έχει 4 δεξιά μπακ, 7 στόπερ και μόνο ένα κλασικό φορ. Έγιναν μεταγραφές για να γίνουν επιβαρύνοντας το μπάτζετ σε θέσεις που ήδη υπήρχαν άλλοι, χωρίς οι νέοι που ήρθαν να είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες. Όλους αυτούς του παίκτες κάποιοι τους επέλεξαν δεν ήρθαν μόνοι τους.
Στην αρχή της χρονιάς υπήρχε η νοοτροπία, έλα μωρέ θα πέσει η Κοζάνη και ο Απόλλων Πόντου, μια νοοτροπία που πληρώνει ακόμα η ομάδα. Επίσης η διοίκηση δεν φρόντισε να προστατέψει εξωαγωνιστικά την ομάδα. Σε μια κατηγορία που οι μπάλα παίζετε και εκτός γηπέδου, ο Αλμωπός βίωσε πολλές κακές διαιτησίες, με την διοίκηση να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει.
Τέλος οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η διοίκηση προσφέρει στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα τα πάντα, δεν λείπει τίποτα και λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια. 
Ελπίζουμε ο Αλμωπός να σωθεί, η διοίκηση να μάθει από τα λάθη της και η επόμενη χρονιά να είναι πολύ καλύτερη.

Προπονητής

Ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης βιώνει για πρώτη φορά στην πολυετή και πετυχημένη παρουσία του στον σύλλογο τόση αμφισβήτηση. Βέβαια και ο ίδιος έχει βοηθήσει με τις επιλογές του να αυξηθεί η κριτική και ο προβληματισμός προς το πρόσωπο του. Η ομάδα ξεκίνησε με σύστημα 4 - 3 - 3 την σεζόν και μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές καθιερώθηκε το 3 - 5 - 2 με γνώμονα την καλύτερη αμυντική ασφαλεία, την οποία όμως δεν βλέπουμε στην πράξη, αφού ο Αλμωπός δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι. Επιπλέον υπάρχουν εμμονές, ποδοσφαιριστές δεν βγαίνουν από την 11αδα με τίποτα ενώ είναι μέτριοι, κάποιοι άλλοι με καλή παρουσία όσο έπαιξαν έχουν εξαφανιστεί, ενώ οι συνεχείς αλλαγές στα ίδια και στα ίδια πρόσωπα δεν βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να βρουν ρυθμό και αγωνιστικά πατήματα. Τρεις αγώνες πριν το φινάλε και ουσιαστικά δεν υπάρχει σίγουρος κορμός στην ομάδα. Ο Γιώργος Τυριακίδης έχει να διαχειριστεί ένα μέτριο ροστερ το οποίο δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει, ενώ και ο ίδιος φέρει ευθύνη για τις μεταγραφές, αφού οι περισσότερες αν όχι όλες έγιναν με την συγκατάθεση του. Στα ελαφρυντικά του οι πολλοί τραυματισμοί αλλά και τα προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού.

Ποδοσφαιριστές

Την πιο μεγάλη ευθύνη από όλους έχουν οι ποδοσφαιριστές. Με κακή νοοτροπία και χωρίς ποδοσφαιρική προσωπικότητα οι περισσότεροι, στερούνται πάθους και ποδοσφαιρικου νευρου, ενώ κάποιοι όταν δεν παίζουν κάνουν μουτράκια και ανόητους βεντετισμους, χωρίς η παλαιότερη καριέρα τους να δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Οφείλουν να ξυπνήσουν, να βάλουν την ομάδα πάνω από το εγώ τους, να σεβαστούν την φανέλα που φορούν, τους ανθρώπους που τρέχουν καθημερινά για να μην τους λείπει τίποτα και στα επόμενα τρία παιχνίδια να βγάλουν την μαγκιά και το πάθος που έβγαλαν με την Βέροια σώζοντας την ομάδα και φέρνοντας χαμόγελα στους φιλάθλους, οι οποίοι πάρα τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού προσπαθούν με κάθε τρόπο να είναι δίπλα τους.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι φωτιά, ελπίζουμε στο 3 στα 3 και η ομάδα να σώσει την κατηγορία.

51 σχόλια:

  1. Τώρα ψάχνουν το 3 στα 3.τους ποδοσφαιριστές κάποιοι τους έφεραν και κάνατε τον Αλμωπο άλλη μια φορά ντουλάπα για ΠΑΛΤΟ!!!
    Δυστυχώς οι ομάδες του νομού είναι μόνο για τοπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω σε όλα που λες Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραγιαννίδη εσβησες. Αντε και γαμησουhttps://www.aridaia365.gr/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D3988921684734409684%26postID%3D793924865206218402

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν έλα να μου τα πεις από κοντά και με όνομα. Και κατά δεύτερον οποίος αναλαμβάνει ευθύνες πρέπει να μάθει να δέχεται και κριτική, χωρίς εμπάθεια αλλά με γεγονότα. Τα αποτελέσματα δείχνουν μονα τους τα λάθη που κάποιοι μάλλον δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμα από ότι φαίνεται από το σχόλιο. Οποίοι δεν θέλουν κριτική ας μείνουν σπίτι τους.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    2. Θα σου τα πω και από κοντά μην αγχώνεσαι. Χωρίς εμπάθεια; Εςυ το λες αυτό; Χαχαχαχα. Όλοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και η ομάδα θα κάνει ταμείο στο τέλος. Το να βγαίνεις εσυ τώρα, στη πιο κρίσιμη καμπή να κανεις κριτική μόνο με ΕΜΠΑΘΕΙΑ και το ξέρεις καλά, μόνο κακό κανεις στην ομάδα της Αριδαίας. Γιαλαντζί δημοσιογράφοι έχετε βρωμίσει την Αλμωπία.

      Διαγραφή
    3. 1:36 είσαι μεγάλος βλάκας και σε πονάει μάλλον η αλήθεια. Γιώργο και λίγα είπες.

      Διαγραφή
    4. 2:05 φαίνεται ποσο εχεις αναλάβει εσυ τις ευθύνες σου και ξερω πολύ καλα ποιος είσαι. Κάποιοι την αλήθεια την βαπτίζεται εμπάθεια, γιατί δεν μπορείτε να δείτε κατάματα τα λάθη και να κάνετε αυτοκριτική. Κακό στην ομάδα κάνουν νοοτροπίες σαν την δική σου. Όποιος κάνει κριτική ΔΕΝ είναι εχθρός του Αλμωπού, όπως νομίζετε κάποιοι. Αλλά εγώ προσωπικά έχω έχω μάθει στην ζωή μου να χαϊδεύω αυτιά όπως έχετε μάθει κάποιοι.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    5. 2:05 Σε λιγο θα πεις πως για την πορεία της ομαδας φταίνε η δημοσιογραφοι.

      Διαγραφή
    6. Μιλας εσυ ρε 2:05 που η διοικηση έβριζε τους παικτες απο το ημίχρονο ακόμα την κυριακη, αλλά και με μετά το τελους του παιχνιδιου. που τα φορτώνετε ολα στους παιχτες, λες και οι παιχτες ειδαν φως και μπηκα. αυτό δηλαδη το βρίσιμο βοηθάει ε; ή μηπως βοηθάνε τα πρόστιμα και οι απειλές για διακοπές μισθών αν δεν σώσουν την ομάδα και ειστε τοσο βοδια που τα λετε και παντου και περιφανεύεστε κιολας για αυτες τις συμπεριφορες. και σας πειραζει η κριτικη, κοιτάχτε μια φορα τα χαλια σας. τις συμπεριφορες σας και πιες νοοτροπίες κανουν κακο στην ομαδα. δυσκολη λεξη η αυτοκριτικη

      Διαγραφή
    7. εσυ 3:07 που το ξέρεις ότι έβριζαν από το ημίχρονο τους παίχτες ήσουν εκεί στο ματς; γιατί ήταν 10 άτομα άρα θα είσαι ένας από αυτούς γιατί από όσο ξέρω στα εκτος μόνο η διοίκηση πάει και μπορεί να μπει! Πρόσεχε γιατί καρφώθηκες......

      Διαγραφή
    8. Ρε iq ραδικιού παίχτης δεν μπορεί να μιλησε γι αυτή την συμπεριφορά;
      Αλλα καλά λέει ο πιο πάνω εμ τα κάνετε τα λέτε κιόλας κ έξω. Τώρα κάντε ότι κ οι άλλοι αβαβα ματς

      Διαγραφή
    9. 1:36 είσαι βλάκας με περικεφαλαία και όλοι καταλάβαμε ποιος εισαι. Το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα εσυ το κανεις. Παράγοντα της δεκάρας. Άντε στο χωριό σου

      Διαγραφή
  4. Κατατοπιστικό άρθρο! Η νοοτροπία ενα μωρε επεσε Κοζάνη και Απόλλων μας έριξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο είσαι φίλος της ομάδας και γι αυτό συζηταμε χαλαρά.
    1ον εφ όσον η διοίκηση είναι ενταξει με τα παιδια δεν μπορουμε να της κάνουμε αυστηρη κριτική.Λάθη μεταγραφών πάνα γίνονταν και θα γίνονται.
    2ον ο Πασπαλιάρης είναι πολυτέλεια για την ομάδα ,οπότε έλεος μην τον πιάνουμε κι αυτόν στο στόμα μας...
    3ον...Μην κάνουμε τόσο αρνητικη κριτικη σε όλους εφ όσον την ομάδα όλοι την παραδέχτηκαν αγωνιστικά και οι αντίπαλοι και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την κατηγορία.Δεν φταίει ο Αλμωπός που περιέργως η Καλαμαριά πάει με 12 παίκτες και κερδίζει μέσα στην Καβάλα !!! Δεν φταίει ο Αλμωπός που στις 2 πρώτες αγωνιστικές σφάχτηκε...
    ΥΓ. Ο Τυριακίδης είναι η σημαία του Αλμωπού.
    Και το Λουτσέσκου να έχεις προπονητή κάποια πράγματα δεν θα σου βγούν.
    Μπράβο στην ομάδα που έστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρει ! Πάμε όλοι μαζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον λουτσεσκου?? αυτον που μας πούλησε το 19 ? Πάμπλο θεε γ..... η παε

      Διαγραφή
    2. Όταν φέρνεις εσύ χ με Βέροια είναι αντρικιο όταν ο θεσπρωτος την κερδίζει είναι μιλημενο ε.
      Κ συ θα κερδιζες αν δινόταν το πέναλτι το καθαρό.
      Αν έχεις κότσια μετά το χαλαρό ματς με σερες πας θεσπρωτο κερδίζεις κ τέλος.
      Αφήστε τις θεωρίες ότι όλοι σας κυνηγούν κανείς δεν σας ξέρει πέρα από την Έδεσσα.

      Διαγραφή
    3. Αντε χασου κομπλεξικε εσενα μαλον δεν ξερουν περαν της εδεσσας.

      Διαγραφή
  6. διακοπες κανουν τα παιδια στο Λουτρακι μαζι με τς κοπελες τους τι να λεμε τωρα. Μονο τουπε και τιποτα αλλο. δηθεν φιρμες και το παιζουν ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ειναι αυτα που λες φιλε διακοπες και τριχες κατσαρες εισαι σοβαρος;

      Διαγραφή
  7. Κάποιοι στο Δ.Σ. θέλουν μαλλον να τους λένε μονο μπραβο και νομίζουν οτι μας κανουν χαρη που βρίσκονται στην διοίκηση. Ξυπνήστε κύριοι πριν ειναι αργά. Μια χαρα τα λεει το κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνούμε όλοι ότι αγαπάμε την ομάδα,αλλά τεχνική ανάλυση για θέσεις παίκτες κλπ ειδικοί δεν είμαστε.
    Όπως λέει κάποιος, η διαιτησία μας έκλεψε 4 βαθμούς τις 2 πρώτες αγωνιστικές πριν προλάβει κανείς να καταλάβει κάτι.Μην ρίχνουμε ευθύνες απλά για να εκτονωθούμε.
    Μπορείς να κερδίσεις μέσα στο Θεσπρωτό? Σώνεσαι ! Αν τώρα άλλοι στήνουν ματς ...άστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε μας ρε φίλε.
    Οι άλλοι στήνουν κ συ που έφαγες τρία στην καλαμαριά έχεις 3 νίκες όλες κι όλες θα πάρεις καθαρά Σέρρες κ Καβάλα χάχα.
    Καθαρε δεν διαφέρεις κ πλέον όλοι το ξέρουν.
    Δεν πειθετε κανέναν ρίξτε χρημαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το άρθρο ουσιαστικά στέκετε σε 3 γεγονότα. Λάθος μεταγραφές, νοοτροπία ότι έχουμε σωθεί πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αδυναμία διαχείρισης κάποιων καταστάσεων. Όλα πολύ σωστά. Δεν βγάζει εμπάθεια όπως λεει κάποιος και ίσα ίσα ειναι σωστό για την χρονική περίοδο που δημοσιεύθηκε μήπως ταρακουνηθούν κάποιοι. Αν δεν το εχετε καταλάβει, διοικηση, προπονητες και παικτες, η παραμονη στην κατηγορια ειναι ιστορικη αφού οδηγεί σε άνοδο. Ο υποβιβασμός θα ειναι μεγαλη αποτυχια και βήμα προς τα πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η διοικηση εχεις τις ευθυνες. τους ποδοσφαιριστες αυτοι τους εφεραν, τον προπονητή αυτοι τον στηρίζουν. φτανει με την καραμελα σε οποιον κανει κριτική οτι κανει κακο στην ομαδα. κανεις δεν ειναι στο απυρόβλητο. ακομα και αν σωθεί η ομαδα θα σωθει εξαιτίας της διοικησης εδω που φτασαμε, ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγαινει ανθρωπος προφανώς μεσα απο τον Αλμωπος και λεει σε δημοσιογραφο οτι έσβησες και τον βρίζει, γιατι; γιατι τους εκανε κριτική. να σας χαιρόμαστε για το επίπεδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλος λαθος τα λες δεν μεσα απο τον αλμωπο αλλα καποιος ο οποιος εβρισε καποιον απο την διοικησι μη θες να διμιουργεις εντυπωσεις

      Διαγραφή
    2. και που ξέρεις ότι δεν το έγραψε ο ίδιος γιατί το κάνει πολλές φορές για να προκαλέσει να βρίσει ότι και καλά είναι διοίκηση για να κάνει αυτό που γίνεται τώρα να μαζέψει σχόλια!! αν ήταν σωστός ο κ. Καραγιαννίδης να έγραφε αυτό το άρθρο για τα 7 στοπερ και 4 δεξι μπακ όταν η ομαδα κέρδιζε Πιερικό και Τρίγλια αλλά δεν έχει τα κότσια για να μαζέψει 30 ψοροσχολια, γιατί και τότε η ομαδα είχε 7 στοπερ!!! κάθεται και γράφει πραγματα τα οποία δεν τα ξέρει κανένας άνθρωπος παραμόνο ο αδερφος ο Γρηγορης του επειδή προφανώς δεν παίζει και θέλει να δημιουργηθεί θέμα!! Γιατί το να βγάζει πραγματα που ξέρουν οι παίχτες από τα αποδυτήρια και μόνο είναι ντροπή!!! Αααα ο κ. Πασπαλιάρης που δεν κάνει να σου θυμίσω ότι φέτος πήρε το πρωτάθλημα σαν γενικός αρχηγός του Ιωνικού!!! φιλάκια πολλά Γιωργο αλλά δεν θα γίνεις ποτέ δημοσιογράφος!!!!

      Διαγραφή
    3. Καταρχήν ανώνυμε όπως βλέπεις γράφω με το όνομα μου, δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία, ούτε να πάρω 30 σχόλια. Επίσης αυτά για τα στόπερ και όλα αυτά που λες τα λέω εδώ και 3 μήνες, σε αυτούς που πρέπει όμως. Επίσης δεν έγγραψα πράγματα που δεν τα ξέρει κανεις, όλοι το έχουν τούμπανο και κάποιοι κρυφό καμάρι. Όσο για τον αδερφό μου που δεν παίζει, καταρχήν είναι 10χρόνια στην ομάδα και ποτέ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα αν παίζει ή δεν παίζει, σε αντίθεση με κάτι άλλες πριμαντόνες που στο πρώτο πάγκο γκιρνιάζουν και κάνουν μουτράκια και επίσης αν ήθελα να γράψω κάτι για να υπερασπιστώ τον αδερφό μου που δεν παίζει θα το έκανα εδώ και χρόνια, όχι τώρα. Οπότε καλό ειναι πριν πιάσεις στο στόμα σου τον αδερφό μου που όλοι έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του να πλένεις το στόμα σου. Όσο για τον κ. Πασπαλιάρη δεν είπα ότι δεν κάνει, άλλα ότι κάνεις δεν έχει καταλάβει ακόμα την χρησιμότητα του.. Επίσης δε νομίζω να παίζουν μπάλα οι γενικοί αρχηγοί, όποτε οτι πανηγύρισε άνοδο δεν λέει κάτι για το αν ειναι καλός ή οχι... Και επίσης δεν δήλωσα ποτέ δημοσιογράφος.
      Καλό ειναι καποιοι να κοιτάτε που και που τον καθρέφτη σας, να κάνετε λίγο αυτοκριτική και να μην αντιμετωπίζεται όσους τονίζουν τα λάθη σας σαν εχθρούς σας.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    4. Για να σου απαντήσω και εγώ, όχι μόνο ο αδερφός μου. Αν ήθελα να δημιουργήσω θέμα όπως λες δεν θα ήμουν αυτή την στιγμή ο πιο παλιός στην ομάδα, θα με είχε διώξει η διοίκηση. 11 χρόνια στην ομάδα αν ήθελα θα μπορούσα να πω πολλά στον αδερφό μου για να ανεβάζει 3-4 άρθρα την εβδομάδα. Το ότι έχει το site και γράφει κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι τα είπα εγώ... Και ναι δεν παίζω, άλλοι στην θέση μου θα είχαν φύγει εδώ και πολύ καιρό για να πάνε κάπου αλλού και να παίξουν αλλά εγώ κάθομαι και είμαι περήφανος που είμαι τερματοφύλακας του Αλμωπού. Οπότε όταν θα λες ότι είναι ντροπή και θα κάνεις υποθέσεις για το αν λέω πράγματα των αποδυτηρίων στον αδερφό μου να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις.
      Καραγιαννίδης Γρηγόρης

      ΥΓ. πίσω από την ανωνυμία γράφετε και λέτε ότι θέλετε, ξέρεις που θα με βρεις για να μιλήσουμε αν θες και να με κατηγορήσεις μπροστά στα μούτρα μου και όχι από το πληκτρολόγιο στο σπίτι σου.

      Διαγραφή
    5. Κοτιδης Παναγιώτης9 Ιουνίου 2021 στις 1:14 μ.μ.

      Μπράβο ρε Γρήγορη ...

      Διαγραφή
  13. Οι διοικηση του Αλμωπου εχει εξαιρετικούς ανθρωπους και επαγγελματίες μέσα. Σοβαρούς με αγάπη για την ομαδα. Ξερουν κατα βάθος τα λάθη τους και σιγουρα δεν διαφωνούν στα περισσότερα που λεει το άρθρο, το οποίο δεν λέει κάτι καινούργιο ή άγνωστο για τους έχοντες γνώσεις για την ομάδα. Υπαρχουν ομως και 1-2 άτομα στο ΔΣ όπως ο παραπάνω που βρίζει, που οσοι γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστασεις καταλάβαμε ποιος ειναι, αφού σε όσους κανουν κριτική τα ίδια και τα ίδια λέει, όπως και εδώ στα σχόλια του, οι οποίοι χαλάνε όλη την γενική εικονα της διοίκησης και την παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις. Ολοι ευχομαστε ο ιστορικός Αλμωπας να σωθεί και να τον καμαρώνουμε του χρόνου στην Β Εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πιστεύετε ότι παικτικα μπορείτε να κερδίσετε πανσεραικο κ Καβάλα οκ κοιμάστε με ταχύτητα.
      Μια λύση μόνο υπάρχει κ πλέον την ξέρουμε όλοι.
      Έτσι όμως δεν διαφέρει κανένας από την διοίκησή σας με κανέναν από την καλαμαριά οι τους άλλους που κατηγορείται. Οπότε γλυψτε τώρα Αντωνίου κ πληρώστε εσείς οι ηθικοί.
      Στα εύκολα το παίζεται ηθικοί τώρα στα ζόρια ότι κ οι άλλοι.

      Διαγραφή
  14. Καποιος φιλος εγραψε οτι στους παιχτες εβαλαν προστιμο και απειλες αμα το εκανε αυτο η διοικησι το εχασε το παιχνιδι και ουτε βριζουν τα παιδια αλλα τα ενθαρρυνουν και τα χρηματα τα δινουν στην ωρα τους κυριοι μην πω τιποτε αλλο,κατι ακομα κυριοι της διοικησις οταν εχανε παιχνιδια ηβεροια η διοικησι τους εκαμνε τραπεζι εσεις τι κανατε στους παιχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 5:03 σας φταίει ο καραγιαννιδης που κανει κριτική, σας φταίει ο γρηγορης που δεν παιζει και ειναι αδερφος του γιωργου, σας φταινε οσοι γραφουν και σχολιάζουν, αλλα εσεις ποτε. διοικηση, παικτες και προπονητες δεν φταίτε σε τίποτα. αντε να σοβαρευτούμε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί τόση φασαρία; καραγιάννιδης καλός παίκτης στο τοπικό. Έκανε μια κριτικη αυτό δε τον κάνει αυθεντία. Κάποτε υποστήριζα αλμωπο. Ήταν οι παρισοτεροι καρατζοβιτες τώρα ποιοι είναι; όσο για τον τυριακιδη έπιασε ταβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βασίλης καρατζιδης8 Ιουνίου 2021 στις 6:42 μ.μ.

    Γιώργο νομίζω φίλε ότι αυτά τα άρθρα δεν βοηθάνε καθόλου τον ΑΛΜΩΠΟ σε αυτή την κατασταση που βρίσκεται αυτή την στιγμή... σκοπός όλων όσων αγαπάνε αληθινά την ομάδα είναι να στηριξουνε αυτή την προσπάθεια και στο τέλος πάντα βγαίνει το συμπέρασμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια σταματηστετο γιατι με ολλα αυτα δεν βοηθατε την ομαδα,οταν τελειοσει ολο αυτο τοτε καντε ταμειο και ας αναλαβει ο καθενας της ευθηνες του,μετα ψαξτε να δουμε ποιος θα αναλαβει την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλύτερα τοπικό με δικά μας παιδιά οι αργεντινοι μας μάραναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια δικασας παιδιά φίλος όποιον καλό παίχτη βγάζει τούς στέλνετε σέ παραπάνω κατηγορίες καί στο κάτω κάτω πόσους δικουσου παίχτες μπορείς νά έχεις στην ομάδα μπορούν νά ανταπεξέλθουν όλοι φυσικά καί όχι καί σταματήστε αυτήν την καραμέλα συνέχεια.

      Διαγραφή
  20. Ειστε ολοι αστειοι. Δηλωνετε φιλαθλοι της ομαδας και στα δυσκολα την κρινετε. Να ξερετε οτι ολους εσας που μας κραζετε σας γραφουμε εκει που ξερετε και οταν σωθει η ομαδα το καλο που σας θελουμε να κρυφτειτε πισω απο την ανωνυμια σας.
    Παικτης Αλμωπου

    Υ.Γ. Δημοσιευστε αυτο το σχολιο γιατι το προηγουμενο που δεν σας μιλουσα τοσο ευγενικα δεν το δημοσιευσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοτιδης Παναγιώτης8 Ιουνίου 2021 στις 9:54 μ.μ.

    Αντί να πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τη συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία τρωγεστε για το ποιος φταίει περισσότερο.
    Είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό που έχουν πετύχει οι άνθρωποι της ομάδας.
    Ας τους ευχαριστήσουμε που μας έδωσαν την ευκαιρία να δούμε 5-6 ιστορικές ομάδες στην Αριδαία.
    Κάνεις δε γεννιέται έτοιμος.
    Ακόμα και να μην καταφέρουμε τη σωτηρία η προσπάθεια από πολλά άτομα ήταν μεγάλη και είναι άδικο να κατηγορούνται.
    Στην Αριδαία όταν κάνεις κάτι σε ρωτάνε γιατί δεν τα έκανες όλα.
    Επιτέλους ας σταματήσει αυτό και ας είμαστε πιο επιεικείς με ανθρώπους που προσπαθούν να πετύχουν κάτι μεγάλο και το πέτυχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς μπαραζ ανέβηκες κ πας ν ανέβεις πάλι κατηγορία ενώ είσαι μέσα στις 3 χειρότερες ομάδες του ομίλου.
      Κ θες κ μπράβο.
      Αντε μπράβο με αναδιάρθρωση κ Χωρίς μπαραζ.
      Ιστορικές ομάδες Είδαμε την χρονιά της Β εθνικής του Τάκη, του Ιλαρίων κ των άλλων.

      Διαγραφή
    2. Κοτιδης Παναγιώτης9 Ιουνίου 2021 στις 12:20 π.μ.

      Καβάλα
      Βέροια
      Σέρρες
      Ολυμπιακός Βολου
      Πιερικός
      Απόλλων Πόντου
      Όλες έχουν παίξει Α εθνική.
      Όταν επαιζε ο Ιλαρίων (με όλο το σεβασμό στους τεράστιους αυτούς παικταραδες ) δεν υπήρχαν ούτε ένσημα ούτε μετοχικά κεφάλαια και εγγυητικές ,και οι επιχορηγήσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες απο σήμερα σε σχέση με το μπάτζετ.
      Οπότε το σημερινό επίτευγμα επαγγελματοποιησης της ομάδας είναι τεράστιο.
      Επιτέλους , respect από κάποιους ...

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα Παναγιώτη. Το σημερινό επίτευγμα είναι μεγαλύτερο. Επειδή επαγγελματοποιηθηκε η ομάδα κ η κατηγορία.
      Είσαι μικρός όμως κ δεν θυμάσαι.
      Δες λοιπόν φωτογραφίες με το γήπεδο κ κυρίως δες ποιοι έπαιζαν κ από που ήταν.
      Χαίρεστε για την επαγγελματοποιηση κιόλας.
      Τα μετοχικά κεφάλαια κ οι εγγυητικές είναι κομμάτι της προόδου κ δεν σας ανάγκασε κανείς να αναλάβετε.
      Όσο για αλλα;
      Κάποιους αν δεν ήσασταν στον αλμωπο δεν θα σας ήξερε ούτε ο γείτονας σας.
      Όπου πας κ πείς αλμωπος λένε Ιλαρίων, Τάκης, Γρηγοριαδης, δεν λένε επαγγελματίες κ εξυπνάδες.
      Αυτοί τόσα χρόνια μετά κ όλοι τους ξέρουν.
      Αυτή την διοίκηση κ τους επαγγελματίες παίκτες που μας φέρατε χωρίς να παίζει κανένα παιδί από τα χωριά μας,ποιός θα σας θυμάται;
      Απαιτείς σεβασμό αυτό τον έχει η ομάδα κ όλοι σαςσας.Αλλα η υπεροψία η δική σας κ ότι είστε κάποιοι αυτό δεν αρέσει.

      Διαγραφή
    4. Κοτιδης Παναγιώτης9 Ιουνίου 2021 στις 1:10 μ.μ.

      Απαντάτε ανώνυμα σε σχόλιο με επώνυμο.
      Δεν είμαι ούτε μέσα στην προσπάθεια ούτε στη διοίκηση της ομάδας.
      Η συμμετοχή μου ήταν πριν 3 χρόνια και δεν το έκανα για αναγνωρίσημοτητα όπως αναφέρεις.
      Ούτε αυτοί που είναι στη διοίκηση το κάνουν γι'αυτό πιστεύω.
      Από υπερβολική αγάπη το κάνουν όλοι γιατί ήμουν εκεί και το εβλεπα.
      Οι καιροί άλλαξαν από την εποχή για την οποία μιλάς.
      Όλες οι ομάδες από όλες τις πόλεις τότε έπαιζαν με τοπικούς παίκτες.
      Θες να μου πεις ότι τώρα στην κατηγορία που παίζουμε στις υπόλοιπες ομάδες παίζουν μόνο ντόπιοι?
      Σέβομαι τους παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του αλμωπου .
      Εσύ κατακρίνεις όμως τις αποψεις ανθρώπων που έχουν θυσιάσει χρόνο , χρήμα και πολλά άλλα για να μπορούμε εμείς την Κυριακή να πηγαίνουμε γήπεδο και να φωνάζουμε Αλμωπαρα.

      Διαγραφή
    5. Παναγιώτη απαντάω στο αρχικό σου σχόλιο.

      Ο διοίκηση έχει πάρει πολλά μπράβο από εμας προσωπικά για τις επιτυχίες της ομάδας, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ειναι στο απυρόβλητο. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι έθεσαν εξ αρχής τον πήχη ψηλά. Όλοι όσοι εκπροσωπούν τον Αλμωπό(διοίκηση, παίκτες, προπονητές) εκπροσωπούν και όλη την Αλμωπία. Οπότε λογικό ειναι να υπάρχει κριτική και να αναδεικνύουμε κατά την άποψη μας, που κρινόμαστε και εμείς γι αυτή, τα κακώς κείμενα. Όποιος κάνει κριτική δεν σημαίνει πως είναι εχθρός του Αλμωπού, ή πως θέλει το κακό του. Γιατί κάποιοι στο Δ.Σ. νομίζουν πως η κριτική σημαίνει και εχθρότητα. Κανένας δεν έβαλε με το ζόρι τους ανθρώπους που βρίσκονται στην διοίκηση, ήταν επιλογή τους, η ομάδα δεν ανήκει σε αυτούς, αλλά σε όλη την Αλμωπία και το κυριότερο δεν έχουν τα αλάθητο, αλλά κάνουν και αυτοί λάθη. Το μεγαλύτερο βέβαια λάθος τους είναι ότι νομιζουν πως τα κάνουν ολα σωστά, δεν είναι ομως έτσι. Σαν Aridaia365 έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια σε όλα τα θέματα από πολιτική μέχρι αθλητισμό πως λέμε την αποψη μας. Θα πούμε μπράβο σε αυτό που κρίνουμε σωστό, θα κάνουμε την κριτική μας σε ότι νομίζουμε πως είναι λάθος. Δεν πρόκειται να κάνουμε ότι κάποιοι άλλοι να τα βλέπουμε όλα σωστά και μονόπλευρα. Η άποψη μας πάντα είναι επώνυμη, κρινόμαστε γι αυτό και ποτέ δεν βγάζουμε εμπάθεια γι αυτό μας έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ ο κόσμος. Όποιοι δεν δέχονται κριτική ας ασχοληθούν με κάτι άλλο. Δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι υπόλοιποι για όλα, ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν. Ακόμα και να σωθεί η ομάδα η χρονιά θα ειναι μέτρια προς κακή, όχι επιτυχημένη.
      Όλοι ευχόμαστε ο Αλμωπός να σωθεί και να τον βλέπουμε του χρόνου στην Super League 2.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
  22. παικτη του Αλμωπου, δεν μπορέσατε να κερδίσετε τον Ποντο και εχεις μουτρα και βγαζεις και γλώσσα; Πλεον ολοι ξερουμε πως αν σωθεί ο ομάδα δεν θα την σώσετε εσείς αλλά θα σωθεί για αλλους λόγους. Αν θέλατε να την σώσετε εχεις θα κερδίζατε την Κυριακή, δεν θα τρώγατε 3. Έχετε μουτρα και μιλατε και ζητάτε και τον λόγω αντί να κάνετε κριτική στον εαυτό σας. Όποιος δεν αντέχει κριτική ας πάει σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παίκτη του αλμωπου πέσε κ κοιμήσου. Στα δύσκολα μετρηθηκες κ έπεσες.
    Τώρα αναλαμβάνουν οι άλλοι. Πασπαλιε κ σια.
    Η ομάδα θα σωθεί με άλλους τρόπους αν κ με σας φοβάμαι ακόμα κ τα χαλαρά παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε και γλωσσα θα βγαλουν δεν θα του πεις εσυ τι να κανει αυτος που μπωρει να του το πει ειναι ηδιοικησι αν ειναι σωστη στις πληρωμες και οχι να του στελνει λευτα ο μπαμπας του καταλαβες αντε για υπνο εσυ, οταν αυτα τα παιδια σε βγαλαν στην κατηγορια αυτην που ειχες τοσα χρονια να ανεβεις τωρα τραγουδας

      Διαγραφή
  24. Βρε τραγικοι ανθρωποι μεχρι πριν 5 χρονια ερχοσασταν να δειτε τον αλμωπο με την σωσανδρα να παιζουν και τωρα βγαζετε και γλωσσα που ερχεστε και βλεπετε και καμια ιστορικη ομαδα; Εγω την αυτοκριτικη μου την κανω,κοιτα να την κανεις και συ και να θυμηθεις λιγο που ησουν και που εισαι. Προφανως εισαι ενας απο τους φιλαθλους που περσι οταν ανεβηκαμε ερχοσουν στα παιχνιδια και μας εκραζες γιατι κερδισαμε 4-0 και οχι 5-0. Προφανως εισαι απο αυτους που οταν βαζαμε γκολ τους καναμε χειρονομιες γιατι δεν ηταν αξιοι να βρισκονται σε αυτην την κερκιδα. Οποτε αστειε-οι "φιλαθλοι" καθιστε λιγο στα αυγα σας και ασχολειθειτε με τα χωραφια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε φίλαθλοι του πληκτρολογίου πέρυσι η ομάδα έκανε περίπατο και ήσασταν στο γήπεδο 30 άτομα και πάλι κράζατε που δεν ήταν 3-0 στο 20’ και τις φορές που το κανανε τα παιδιά πάλι λέγατε ‘Ε πολύ εύκολα κερδίσαμε δεν το ευχαριστηθήκαμε’ έχει ακουστεί αυτό δεν είναι μόνο λόγια,όσο για φέτος πηγαίνετε οι περισσότεροι τζαμπατζήδες να δείτε παιχνίδια επειδή λόγω κοβιντ δεν κόβουν εισιτήρια είστε απλά για γέλια ορισμένοι,και να τα πάρουν τα δυο ματς με τον τρόπο που λέτε τι σας ενδιαφέρει; από την δίκη σας τσέπη θα τα βάλουν;άμα τα παιχνίδια όλων των ομάδων στον όμιλο παιζόντουσαν στα ισα η ομάδα δεν θα κινδύνευε καν,καλώς ή κακώς στην Ελλάδα αν πας με τον σταυρο στο χέρι όπως κανει ο Αλμωπος θα σε φάνε,διοίκηση και παικτες κάντε τα πάντα για να σωθεί η ομάδα και αφήστε τους δήθεν φίλους της ομάδας να τραγουδάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365