Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Διαγωνισμός με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου

Δελτίο Τύπου

Η Αλμωπία γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Η 3η Ιουνίου, ορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, στην 72η γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δήμος Αλμωπίας και η Δ.Η.Κ.Ε.Α., υποστηρίζουν τη χρήση του ποδηλάτου, ως εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης, που δίνει πολλά οφέλη τόσο στους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία. Το ποδήλατο, έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία του ανθρώπου, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην καλλιέργεια μιας κοινωνικής και ατομικής κουλτούρας και αποτελεί ένα μέσο απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον.

Η συμμετοχή στο κάλεσμα της Δ.Η.Κ.Ε. Αλμωπίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, από όλους τους φίλους του ποδηλάτου, με την διεξαγωγή διαγωνισμού ζωγραφιάς με θέμα το ποδήλατο, ήταν συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν άνω των  300 ζωγραφιών, και με αυτό τον τρόπο εκδηλώθηκε η αλληλένδετη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ατόμου και του ποδήλατου.

Για την βράβευση των τριών καλύτερων ζωγραφιών, θέλουμε για ακόμη μία φορά την συμμετοχή και την βοήθεια όλων σας, καθώς θα ανεβάσουμε όλες τις ζωγραφιές, που συγκεντρώθηκαν, στην σελίδα του Δήμου Αλμωπίας στο Facebook (https://www.facebook.com/municipalityofalmopia), όπου θα ξεκινήσει μια ψηφοφορία από σήμερα στις 18:00, η οποία θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στις 18:00.

Οι τρεις ζωγραφιές που θα αναδειχθούν στις τρεις πρώτες θέσεις με τις περισσότερες ψήφους προτίμησης, θα είναι και αυτές που θα χαρίσουν στους δημιουργούς τους από ένα ποδήλατο, για να απολαμβάνουν τις βόλτες τους και τιμώντας αυτή την τόσο σημαντική μέρα, όλες τις μέρες του χρόνου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμαστε σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου καλές βόλτες!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Η.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365