Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Αλμωπία: Σημαντική ανακοίνωση για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πωλητές των λαϊκών αγορών ότι σύμφωνα με την με αριθ.Δ1α/Γ.Π.οικ.36587/10-6-2021 (ΦΕΚ 2476/Τ.Β’) από την Τρίτη 15 Ιουνίου, σταματάει η λειτουργία της παράλληλης λαϊκής αγοράς στην Αριδαία και όλες οι λαϊκές αγορές λειτουργούν κανονικά διατηρώντας απόσταση ενός μέτρου (1μ.) μεταξύ διπλανών πάγκων πώλησης. 


Οι πωλητές των λαϊκών αγορών της Αριδαίας από την Πέμπτη 17 Ιουνίου, θα τοποθετηθούν στις θέσεις που δραστηριοποιούνται κανονικά, μειώνοντας κατά ένα μέτρο τον πάγκο πώλησης .


Επισημαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει η υποχρέωση διενέργειας αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test) για τους πωλητές και όσους τους υποβοηθούν, καθώς και η τήρηση λοιπών μέτρων προστασίας (χρήση  μάσκας, αντισηπτικού, κλπ).


Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365