Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Αυτοκτόνησε ο Αλμωπός στην Ηγουμενίτσα - Ήττα σοκ και άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού

Αποτελέσματα και βαθμολογία

Με σοκαριστική ήττα-αυτοκτονία, συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος έχασε εκτός έδρας με σκορ 1 - 0 από τον Θεσπρωτό.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να βρει το εύκολο γκολ και παράλληλα πλήρωσε μία αμυντική της αδράνεια, με αποτέλεσμα να δεχτεί το τέρμα από τον Γώγο στο 87', το οποίο τον φέρνει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.


Οι κυανόλευκοι πλέον πρέπει να κερδίσουν την Καβάλα και να περιμένουμε τα αποτελέσματα του Θεσπρωτού και του Απόλλων Πόντου, για να δουν αν θα παραμείνουν στην κατηγορία. 


Δυστυχώς πλέον η ομάδα μας εξαρτιέται από αποτελέσματα άλλων αγώνων(δείτε την βαθμολογία), με την παραμονή στην κατηγορία-άνοδο να δυσκολεύει.


Φάσεις:


16′ Πολύ καλό σουτ του Gallegos απέκρουσε δύσκολα ο Κίναλης. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο η ομάδα μας.


19′ Εκτέλεση φάουλ του Κουρούπη ο Πέττας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ.


32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπο. Εξ’ αρχής με σουτ του Γκέσιου απέκρουσε ο Κίναλης και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ και στη συνέχεια μετά από την εκτέλεση ο Πέττας  σούταρε ξανά και απέκρουσε εκ νέου ο Κίναλης.


53′ ΔΟΚΑΡΙ τον Αλμωπό μετά από σουτ του Έππα έξω από την περιοχή. Μεγάλη ευκαιρία.


64′ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Αλμωπό. Έπειτα από αναμπουμπούλα στη περιοχή του Θεσπρωτού ο Lucero με την είσοδο του στον αγωνιστιό χώρο σούταρε και ο αμυντικός του Θεσπρωτού έσωσε επάνω στη γραμμή.


86′ Καλό σουτ του Γκέσιου η μπάλα πέρασε άουτ.


87′ ΓΚΟΛ για τον Θεσπρωτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ramirez σκόρερ με κεφαλιά ο Γιώργος Γώγος.


Δείτε τα αποτελέσματα:


Βέροια - Πιερικός 2 - 1


Θεσπρωτός - Αλμωπός Αριδαίας 1 - 0


Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 1 - 2


Πανσερραϊκός - Απόλλων Πόντου 2 - 0


ΠΟ Τρίγλιας - ΑΕΠ Κοζάνης 3 - 0


Δείτε την βαθμολογία:


*Θυμίζουμε Απόλλων Πόντου και Τρίγλια έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο




7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Περαστικά λες μόνο αν είσαι εχθρός….

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με αυτο φιλος μονο αμα εισαι εχθρος το λες,λοιπον ο κυριος αυτος ας πουμε κυριος πρερπει να εχει πολυ χολη μεσα του μη δηλητηριαστη με τοση που εχει μεσα του.

      Διαγραφή
  2. Τίποτα δεν τελείωσε.
    Νίκη με Καβάλα κ διπλό οι Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι όταν δεν έχεις φορ αυτά παθαίνεις δε μπορείς ν α πάρεις την Κοζάνη 2 ματς καο στηβ έδρα σου το θεσπρωτο επειδή δε μπορείς να βάλεις γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε φιλος αυτα τα ειπες και σε αλλο σαιτ οταν θα παιξεις μπαλα ελα να μας πεις πως ειναι μεσα,αντε γινατε ολοι κριτες ολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά λες μπράβο σε όλους σοβαρός προγραμματισμός η ομάδα τα έκανε ολα σωστά θα πέσει η καλαμάρια η Κοζάνη και η Τριγλια. Εντάξει τώρα;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365