Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του Έρικσεν που ήταν στο γήπεδο!

Απίστευτες στιγμές

Η αδερφή του Κρίστιαν Έρισκεν παρακολουθούσε από τις κερκίδες το ματς της Δανίας με την Φινλανδία και μόλις είδε το σοκαριστικό συμβάν με τον αδερφός της μπήκε στο γήπεδο, ξεσπώντας σε κλάματα.


Απίστευτες στιγμές διαδραματίζονται στο γήπεδο «Parken». Λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν σε ανύποπτη στιγμή μέσα στο γήπεδο, η αδερφή του άτυχου ποδοσφαιριστή που έβλεπε το ματς από τις κερκίδες έτρεξε και μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οι ποδοσφαιριστές της Δανίας δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει τον αδερφό της, με την αδερφή του Έρικσεν να ξεσπάει σε κλάματα και να προσπαθούν οι Κγιάερ, Σμάιχελ να την παρηγορήσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365