Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Στην Λαμία ο συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής Χρήστος Ελευθεριάδης

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της Λαμίας

Μετά την πολύ πετυχημένη παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο συντοπίτης μας επιθετικός από την Υδραία Αλμωπίας Χρήστος Ελευθεριάδης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λαμίας.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαμία: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 29χρονο (30/9/1991) ποδοσφαιριστή, Χρήστο Ελευθεριάδη.


Ο Ελευθεριάδης αγωνίζεται ως μέσος επιθετικός, είναι γεννημένος στην Καβάλα και τα δύο προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες της Παναχαϊκής, της Νίκης Βόλου, των Σερρών, του Αλμωπού Αριδαίας, του Πιερικού και της Καβάλας.


Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».


Η δήλωση που έκανε μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της Λαμίας. Τόσο ο μεγαλομέτοχος όσο και ο προπονητής με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο από την αρχή και αυτό με βοήθησε να πάρω αμέσως την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου έτσι ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365