Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Μεγάλη πίκρα για την χθεσινή ήττα - Τα σενάρια υποβιβασμού

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης
Μεγάλη πίκρα υπάρχει στις τάξεις του Αλμωπού Αριδαίας μετά την χθεσινή ήττα σοκ στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με 1 - 0, η οποία κάνει την παραμονή πολύ πολύ δύσκολη.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Είχε την κατοχή της μπάλας, έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης, έχασες πολλές ευκαιρίες, αλλά η θεά τύχη της γύρισε την πλάτη, ενώ το γκολ που δέχτηκε προήλθε για ακόμα μια φορά από στημένη φάση, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης σοκάροντας τους ανθρώπους του Αλμωπού.

Πλέον η παραμονή δεν εξαρτάται από τα πόδια των παικτών του Αλμωπού, αλλά από τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων του Θεσπρωτού και του Απόλλων Πόντου.

Ο Αλμωπός πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Καβάλα την Κυριακή. Αν η ομάδα μας κερδίσει θα πρέπει ή ο Θεσπρωτός να χάσει τελευταία αγωνιστική από τον Πανσερραϊκό, ή ο Απόλλων Πόντου να χάσει ένα από τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει με Τρίγλια την Τετάρτη ή με την Κοζάνη την Κυριακή.

Δείτε την βαθμολογία:



4 σχόλια:

  1. Εαν η ομάδα πέσει θα μιλάμε για τεράστια ποδοσφαιρική αυτοκτονία. Η έλλειψη φορ που να έχει το εύκολο γκολ και οι διαιτητικές σφαγές που μας στέρησαν 7 με 9 βαθμούς συντέλεσαν επίσης στην πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις παίχτη με 7 γκολ ποσά θέλει ένα σέντερ φορ να βάλει ρε μεγάλε

      Διαγραφή
  2. Μη γράφεται τέτοια άρθρα γτ θυμώνουν πείτε όλα καλά θα σώθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία θα σωθεί ο Αλμωπος.
    Και ποιός θα πέσει;
    Εμείς θα κερδίσουμε ποδοσφαιρικά την Καβάλα την πρωτοπόρο, αλλά ο θεσπρωτος δεν θα κερδίσει τον αδιάφορο πανσερραικο.
    Η τριγλια θα χάσει από την Βέροια στην έδρα της κ η καλαμαριά που έφτασε εδώ όπως έφτασε θα χάσει από την τριγλια κ την αδιάφορη κοζανη.
    Οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365