Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Νίκος Αραβαντινός : «Eίμαι τυχερός που ζω, με λιθοβολούσαν με μεγάλες πέτρες» (ΦΩΤΟ)

Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ

Ο σωματοφύλακας, Νίκος Αραβαντινός, μιλάει μέσα από το νοσοκομείο αποκλειστικά στο protothema.gr, λίγα 24ωρα πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας των άγριων χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι από ομάδα 30 Γαλλομαροκινών.


Ο Νίκος Αραβαντινός. προσωπικός σωματοφύλακας του Αμερικανού εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου, Νταν Μπιλζέριαν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δυο 24ωρα στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη κάτω γνάθο. Φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο κι όπως λέει στο protothema.gr, σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός συναδέλφου του, ο οποίος έπεσε πάνω του προκειμένου να τον σώσει από τα βίαια χτυπήματα που δεχόταν.


Ο Έλληνας σωματοφύλακας του Νταν Μπιλζέριαν μιλάει στο protothema.gr


Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο Eden View Aparthotel Suites and Residences στην παραλία Paradise, μέτοχος στο οποίο είναι ο Έλληνας σωματοφύλακας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί, μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σε Ιταλικό εστιατόριο στη Χώρα Μυκόνου.


Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία.


Ήταν ιδιαίτερα εριστικοί απέναντι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που εκείνος δεν έκανε πίσω, αφήνοντας τους να συνεχίσουν την διασκέδαση τους. Λόγια στα λόγια, ο Νίκος Αραβαντινός ήρθε στα χέρια με έναν εξ’ αυτών και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε μαζική επίθεση με πέτρες.


«Με διαλύσανε, πραγματικά σου μιλάω, τέτοιο ξύλο δεν έχω φάει ποτέ» λέει στο protothema.gr ο Νίκος Αραβαντινός.


«Με χτυπήσανε πίσω στο κεφάλι και είμαι τυχερός που δεν με χτύπησαν έναν πόντο παραπάνω» προσθέτει, δείχνοντας το σημείο που δέχτηκε χτυπήματα με πέτρα. Και συνεχίζει: «Αν δεν έμπαινε ο Νεοκλής Τζέμος (συνάδελφος του) θα συνέχιζαν να με βαράνε με μια τεράστια πέτρα. Με χτύπησαν δυο φορές και την 3η φορά πήδηξε πάνω ο Νεοκλής και την έφαγε αυτός. Αυτός μου έσωζε τη ζωή πραγματικά».





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365