Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Netflix: Νέες αφίξεις στο Τop10 στην Ελλάδα - Ποια σειρά κατέκτησε την κορυφή

Αναλυτικά το Top10

Tο Top10 του Netflix στην Ελλάδα ανανεώθηκε με νέες σειρές και ταινίες να κατακτούν τις πρώτες θέσεις της λίστας. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό της και έχουμε πάντα κάτι νέο να δούμε.


Στην 1η θέση βρίσκεται η αστυνομική τηλεοπτική σειρά, Λουπέν, με νέα επεισόδια. Ο Λούσιφερ "έπεσε" στη 2η θέση, με την τριάδα να κλείνει η ταινία κινουμένων σχεδίων, "Τζίνι-Δράκος". Η εξαιρετική σειρά δράσης "Sweet Tooth" βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ σταθερά στο Top 10 είναι "Τα Φιλαράκια".


Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:


10. Skater Girl


Όταν μια έφηβη στην Ινδία ανακαλύπτει το πάθος της για το σκέιτμπορντ, ο δρόμος μπροστά της είναι δύσκολος καθώς ακολουθεί το όνειρό της να συμμετάσχει σε αγώνες.


9. Ποιος Σκότωσε τη Σάρα


Για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.



8. Τα Φιλαράκια


Η επιτυχημένη σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες έξι 20άρηδων φίλων, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στη δουλειά, τη ζωή και τον έρωτα στο Μανχάταν του '90.


7. Το παιχνίδι των Τεσσάρων (Game of Four)

Μια γυναίκα και ένας άντρας ανακαλύπτουν ότι οι σύζυγοί τους έχουν σχέση μεταξύ τους. Τώρα, θα κάνουν τα πάντα για να χωρίσουν τους εραστές και να τους κερδίσουν πίσω.

6. Start Up

Μια απόπειρα ξεπλύματος κλεμμένων χρημάτων χρηματοδοτεί ένα κρυπτονόμισμα με εμπλεκόμενους επιχειρηματίες, έναν διεφθαρμένο πράκτορα του FBI και μια συμμορία του Μαϊάμι.


5. Sweet Tooth


Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή.



4. Αφύπνιση (Awake)

Όταν ένα παγκόσμιο φαινόμενο εξαλείφει την ικανότητα των ανθρώπων να κοιμούνται, μια πρώην φανταρίνα με προβληματικό παρελθόν παλεύει να σώσει την οικογένειά της.


3. Το Τζίνι-Δράκος

Ένας αποφασισμένος έφηβος, ο Ντιν, θέλει να ξαναβρεί την παιδική του φίλη, όταν συναντά ένα τζίνι-δράκο που του μαθαίνει για τη μαγεία των πιθανοτήτων.


2. Λούσιφερ


Ο Λούσιφερ κάνει μια θυελλώδη επιστροφή στον τόπο των ζωντανών, ελπίζοντας να διορθώσει τα πράγματα με την Κλόι. Οι δουλειές του διαβόλου δεν τελειώνουν ποτέ.



1. Λουπέν


Κυνηγημένος από τον Ουμπέρ, ο Ασάν παλεύει να βρει τον Ραούλ, ενώ αποκτά έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς καταστρώνει ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365