Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Αλμωπός: Όλα για το διπλό σωτηρίας και ανόδου στην Ηγουμενίτσα - Η πιθανή 11αδα

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Στην Ηγουμενίτσα βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Αλμωπού Αριδαίας, ο οποίος σήμερα στις 17:00 θα δώσει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του με αντίπαλο τον Θεσπρωτό.


Οι κυανόλευκοι με νίκη μένουν και μαθηματικά στην κατηγορία και με την επικείμενη αναδιάρθρωση παίρνουν το εισιτήριο για την Super League 2, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει και με ισοπαλία στην Ηγουμενίτσα, με την προϋπόθεση να κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας την Καβάλα. Σε περίπτωση ήττας ο σύλλογος μας μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες.

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκου, θα παρουσιαστούν με το μαχαίρι στα δόντια, γεμάτοι πάθος και έτοιμοι για το διπλό σωτηρίας - ανόδου.

Από την αποστολή απουσιάζει ο τιμωρημένος Μάνιος και ο τραυματίας Καραγιαννίδης.

Ο Σκυδραιος τεχνικός αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα με το αγαπημένο του 3 - 5 - 2. Στην εστία θα βρίσκεται ο αρχηγός Μένιος, στην άμυνα δεξί στόπερ θα αγωνιστεί ο Κολτσίδας, αριστερό ο Βενέτης και κεντρικός ο Κάρλος Λόμπα. Αριστερά σε όλη την πλευρά θα αγωνιστεί ο Κουρούπης και δεξιά ο Μεντης. "Σκούπα" μπροστά από τα στόπερ θα αγωνιστεί ο Ασλαμπάνογλου, ενώ οι δύο ενδιάμεσοι μέσοι θα είναι ο Πέττας με τον Έππα, ενώ διεκδικεί θέση και ο Γκαγιεντος. Στην επίθεση Χαντζάρας, Λουσέρο και Γκέσιος διεκδικούν τις δύο θέσεις.

Το Aridaia365 εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365