Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Γιάννης Κετικίδης: Ερωτήματα για την Λειτουργία ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια της άσκησης των αρμοδιοτήτων μου κα της υποχρέωσης για ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Αλμωπίας σχετικά με την επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ της 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Πέλλας στην Αλμωπία, παρακαλώ για την σχετική ενημέρωση μας, όσον αφορά τον τρόπο και τα αποτελέσματα της λειτουργίας του χώρου, δεδομένου ότι αυτός δέχεται επιπλέον απορρίμματα περίπου 100ton ημερησίως από τον Δήμο Βέροιας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον σχεδιασμό του έργου, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε:

1. Εάν είναι επαρκείς και ανταποκρίνονται οι υποδομές το ΧΥΤΑ της 1ης ΔΕ Πέλλας στις δεδομένες συνθήκες και έχουν την προβλεπόμενη απόδοση στη λειτουργία τους.

2. Εάν το σύστημα επεξεργασίας των υγρών αποβλήτων (βιολογικός καθαρισμός) βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και ικανοποιούνται οι προδιαγραφές εξόδου.

3. Εάν το σύστημα διαχείρισης βιοαερίου βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

4. Εάν εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα χωματοκάλυψης.

Η σχετική ενημέρωση για τα ανωτέρω από τον φορέα σας είναι απαραίτητη καθώς στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ενημερωθούν αντίστοιχα τόσο τα μέλη καθώς και της τοπικής κοινωνίας, για τα αποτελέσματα της λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Τέλος δεδομένης της σημασίας του έργου για την περιοχή μας, σας γνωρίζουμε ότι είμαστε στη διάθεσή σας για την άμβλυνση των όποιων δυσλειτουργιών προκύπτουν.


Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Και Υπηρεσιών Δόμησης

Κετικίδης Ιωάννης

1 σχόλιο:

  1. και τι θα κάνεις κυριε Κετικίδη? ήδη άργησες...έχεις εξ άλλου τόσες πολλές ασχολίες ...με το Δήμο τώρα ωχού...ο Δήμος αγαπητέ θέλει 24ωρη δραστηριότητα...που πήγες και έμπλεξες? εισέπραττε και μη μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365