Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Έρχονται 15.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ, σε εξέλιξη αιτήσεις για 100 θέσεις

Οι προσλήψεις αυτές αλλάζουν τα πάντα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Δεκαπέντε χιλιάδες προσλήψεις ΕΠΟΠ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.


Οι προσλήψεις αυτές αλλάζουν τα πάντα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Γίνονται στην πλειονότητα τους ημιεπαγγελματικός στρατός και αναδιοργανώνονται πλήρως.


Στα νέα πλοία που πρόκειται να προμηθευτεί το Ναυτικό, η πλειονότητα των ανδρών και γυναικών που θα υπηρετήσει εκεί θα είναι εφεξής επαγγελματίες.


Το ίδιο θα συμβεί στα υποβρύχια, στις πυραυλακάτους, στα τεθωρακισμένα και όπου αλλού υπάρξει ανάγκη με στόχο να περιοριστεί το δημογραφικό χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.


Εκεί όμως που δίνεται περισσότερη σημασία είναι στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα των Ειδικών Δυνάμεων κατά τα αμερικανικά πρότυπα.


Αιτήσεις έως 7/8 για 100 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκηρύσσει την πλήρωση 100 θέσεων ΕΠΟΠ, ανδρών και γυναικών ειδικότητας βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό για τις εξειδικεύσεις του παραρτήματος «Α» της παρούσας, στο οποίο αναφέρεται ό αριθμός των θέσεων ανά εξειδίκευση και οι αντίστοιχες γραμματικές γνώσεις που απαιτούνται.


Οι επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα:


Να έχουν την ελληνικ΄ή ιθαγένεια

Να έχουν συμπληρώσει το 180ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες 11-94 έως 31-12-2002). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες βραχείας ανακατάταξης να μην έχουν υπερβεί το 31 έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξή στους ως Επαγγελματίες Οπλίτες.

Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60 μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες

Να έχουν γραμματικές γνώσεις

Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης ή δεύτερης, σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατεύσιμων

Να έχουν, όσοι ήδη υπηρετούν, θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 7/8/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365