Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Παραμένει στο κίτρινο επίπεδο - Σταθερή πορεία των κρουσμάτων - Κόλλησαν οι εμβολιασμοί

Η εβδομαδιαία τάση είναι σταθερή

Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από το νέο επιδημιολογικό χάρτη της Ελλάδας για την Π.Ε. Πέλλας. Όλοι οι Δήμοι του Νομού μας ανέβηκαν από το πράσινο στο κίτρινο επίπεδο.


Συγκεκριμένα στο Νομό Πέλλας το ποσοστό θετικότητας των τεστ που διενεργούνται είναι μόλις 0.69%. 

Το 45.02% του πληθυσμού της Π.Ε. Πέλλας έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση. 

Οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί είναι στο 40.88% του πληθυσμού. Η εμβολιασμοί έχουν κολλήσει την τελευταία βδομάδα, αφού ημερησίως γινόντουσαν λιγότεροι από 500. Στον ενήλικο πληθυσμό του Νομού οι εμβολιασμοί τουλάχιστον με μια δόση αγγίζουν το 55-60%. 

Ο μέσος όρος κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους τις τελευταίες 7 ημέρες είναι στο 6.8, ενώ την προηγούμενη βδομάδα ήταν 5.7.


Η εβδομαδιαία τάση είναι σταθερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365