Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Πρόκριση για Γεωργιάδου και Παύλου στον 2ο γύρο του διπλού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18

H Παύλου και η Γεωργιάδου ξεκίνησαν χθες την προσπάθειά τους στο διπλό

Η Δήμητρα Παύλου και η συντοπίτισσα μας Μαρία Γεωργιάδου προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του διπλού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του Klosters στην Ελβετία, ενώ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι Θοδωρής Μητσάκος και Γιώργος Νουχάκης, που επίσης συμμετείχαν στην πολύ σπουδαία διοργάνωση.


H Παύλου και η Γεωργιάδου ξεκίνησαν χθες την προσπάθειά τους στο διπλό και είχαν επιτυχημένη πρεμιέρα, επικρατώντας των Elisabete Klavinska και Amelija Supulniece από τη Λετονία, με 7-5, 6-0.


Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση περιμένει στον 2ο γύρο τις δυο Ελληνίδες, που θα αναμετρηθούν με την Τσέχα Linda Noskova και τη Ρωσίδα Diana Shnaider, No.1 στο ταμπλό. Η Noskova είναι στο Νο.9 του κόσμου στα juniors (έχει φτάσει και στο Νο.5), ενώ η Shnaider στο Νο.4, επομένως θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για τις δυο αθλήτριές μας.


Η Παύλου έπαιξε και στο μονό χθες, στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε απευθείας με bye. Αντιμετώπισε την πολύ δυνατή Ελβετίδα Sebastianna Scilipoti, No.14 στο ταμπλό και Νο.36 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, από την οποία ηττήθηκε με 6-1, 6-2.


Η Γεωργιάδου ολοκλήρωσε στον 1ο γύρο του μονού την προσπάθειά της, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Λετονή Amelija Supulniece με 6-2, 6-1.


Στα αγόρια, την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Θοδωρής Μητσάκος και ο Γιώργος Νουχάκης. Αμφότεροι πήραν bye για τον 2ο γύρο, αλλά δεν μπόρεσαν να μπουν στον 3ο γύρο χθες. Ο Μητσάκος παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε, ηττήθηκε τελικά από τον Νορβηγό Albert Porsmyr Hansen με 7-6 (5), 6-3, ενώ ο Νουχάκης γνώρισε την ήττα από τον Ελληνογερμανό Liam Gabrielides, με 6-2, 6-2.


Στο διπλό, Μητσάκος και Νουχάκης πέρασαν απευθείας στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκαν σε ένα επίσης πολύ κλειστό παιχνίδι από τους Λιθουανούς Vilius Gaubas και Ainius Sabaliauskas, με 7-6 (3), 6-3.


Πηγή: tennisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365