Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Νότια Αλμωπίας: Τραυματισμός 2 ανήλικων σε ακατάλληλη παιδική χαρά

Οι κάτοικοι του χωριού ζητούν από τους αρμόδιους του Δήμου Αλμωπίας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες

Δύο πολύ δυσάρεστα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Νότια Αλμωπίας τις τελευταίες δέκα μέρες, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού.

Συγκεκριμένα, πριν 10 ημέρες περίπου ανήλικος που έπαιζε στην παιδική χαρά τραυματίσθηκε από αντικείμενο εντός αυτής, ενώ χθες άλλος ένας ανήλικος τραυματίστηκε πάλι στην παιδική χαρά,(η οποία κρίνεται ακατάλληλη σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας για να του γίνουν ράμματα.

Οι κάτοικοι του χωριού ζητούν από τους αρμόδιους του Δήμου Αλμωπίας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και επιδιορθώσεις στην παιδική χαρά, πριν γίνουν και άλλα δυσάρεστα περιστατικά.

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς δεν έγινε στην αυλή του σχολείου.Τυχερε διευθυντή.Θα σε τραβογολογουσαν μέσα στο καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365