Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Το ζευγάρι τσακωνόταν ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση

Η Φολέγανδρος είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία της 26χρονης με τον 30χρονο σύντροφό της να ομολογεί το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής.


Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς οι τσακωμοί ήταν συχνό φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες και το ίδιο συνέβη και την επίμαχη ημέρα.


Το ζευγάρι τσακωνόταν ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σε κίνηση με τον 30χρονο να βγάζει εκτός δρόμου το όχημα και να το ρίχνει στην πλαγιά των 30 μέτρων με κίνδυνο να έπεφτε στη θάλασσα.


Η κοπέλα βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και να καταλήξει στο πέλαγο.


Όπως είπε ο 30χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος βούτηξε στη θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά την βρήκε αναίσθητη και σηκώθηκε και έφυγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365