Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Μ.Χ.Σ «οι Πρόμαχοι»: Δείτε την κατανομή των αξιωμάτων του Δ.Σ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντα του

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το νέο διοικητικό συμβούλιο του Μ.Χ.Σ «οι Πρόμαχοι» προχώρησε σε συνέλευση για την κατανομή αξιωμάτων, όπως προβλέπει το καταστατικό. Συγκεκριμένα, η σύνθεση είναι η εξής: 


Πρόεδρος: ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΜΑΣΛΑΡΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ

Γραμματέας:ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ

Ταμίας:ΝΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ειδικός Γραμματέας: ΠΕΤΣΚΟΣ ΔΗΜΟΣ

Μέλος: ΣΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μέλος: ΝΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντα του και  κρίνεται αναγκαίο να ευχαριστήσει το πρώην Δ.Σ για τα έργα, την εξέλιξη και τη συνεχή πρόοδο του συλλόγου, αλλά και όλα τα μέλη και τους ανθρώπους που συνεισέφεραν με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365