Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Χωρίς ρεύμα 3 ωρες η Σωσάνδρα Αλμωπίας - Απαράδεκτη η ΔΕΔΔΗΕ

Τραγικές καταστάσεις εν έτη 2021
Χωρίς ρεύμα εδώ και 3 ώρες βρίσκεται το 80% της Σωσάνδρας Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας πτώσης πελαργού στα καλώδια ηλεκτρισμού, προκλήθηκε βλάβη και έμεινε το 80% της Τ.Κ. χωρίς ρεύμα.

Η ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για την βλάβη, αλλά συνεργείο δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε υπάρχει μόνο ένα συνεργείο που επιδιορθώνει βλάβες, το οποίο βρίσκεται σε άλλο περιστατικό.

Οι κάτοικοι της Σωσάνδρας είναι αγανακτισμένοι από την απαράδεκτη αντιμετώπιση από την ΔΕΔΔΗΕ. Τραγικές καταστάσεις εν έτη 2021. 

5 σχόλια:

  1. Για 5 λεπτά δουλειά έμεινε ένα χωριό χωρίς ρεύμα 3 ώρες. Μήπως λέω μήπως οι υπεύθυνοι να πάνε να πνίγουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς να υπάρχει σε κάθε χωριό του νομού και απο ένα συνεργείο για να αποκαθιστά τις πενταλεπτες βλάβες άμεσα;;

      Διαγραφή
  2. Σε κάθε Δήμο ένα τουλάχιστον ρε ξυπνιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν κάνει παράπονα ο δήμαρχος Αλμωπίας στον δεδδηε να τελειώνουμε? Μα είναι δυνατόν να υπάρχει ένα συνεργείο 2 άτομα για όλο το νομό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ τα γράφετε τα παράπονα, όταν έρχεται το ρεύμα τα ξεχνάτε όλα, και άντε πάλι τηλεόραση και κινητό, όταν έρχονται οι βουλευτές και οι δήμαρχοι, γιατί δεν κάνετε παράπονα που έφυγε η ΔΕΗ από Αριδαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365