Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ο 40χρονος συντοπίτης μας Λουκάς Βύντρα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Superleague

Στον ΠΑΣ Λαμία θα έχει συμπαίκτη τον επίσης συντοπίτη μας Χρήστο Ελευθεριάδη

Ο συντοπίτης μας Λουκάς Βύντρα παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Superleague και τη σεζόν 2021-22, καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τον ΠΑΣ Λαμία.


Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, έχει συμπληρώσει τα 40 του χρόνια, αλλά είναι πια έτοιμος για μία τρίτη σεζόν με τη Λαμία, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα της Φθιώτιδας.


Στον ΠΑΣ Λαμία θα έχει συμπαίκτη τον επίσης συντοπίτη μας Χρήστο Ελευθεριάδη.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμη χρόνο με τον 40χρονο (5/2/1981), αμυντικό, Λουκά Βύντρα.


Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα, αυτά τα δύο χρόνια έχει σημειώσει συνολικά 47 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας. Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365