Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο 40χρονη γυναίκα και η σχέση της με τον πιλότο

Οι αρχές θα καλέσουν για νέες καταθέσεις κρίσιμους μάρτυρες

Το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται μία 40χρονη γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου.


Οι αρχές θα καλέσουν για νέες καταθέσεις κρίσιμους μάρτυρες όπως τη σύμβουλο του ζευγαριού αλλά και πρόσωπα που είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες με το ζευγάρι. Θα κληθούν επίσης και όσοι γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού, συνάδελφοι και γνωστοί του πιλότου.


Επιπλέον θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης απο την κάμερα του σπιτιού κι άλλα, προκειμένου να καταδειχθεί αν υπήρχε χωρίς αμφιβολία, προεργασία της δολοφονικής επίθεσης με θύμα την άτυχη 20χρονη.


Κι όλα αυτά βεβαίως γιατί υπήρξε σημαντικό κενό στην αστυνομική έρευνα που εστίασε το ενδιαφέρον της στον ρόλο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγες ημέρες πριν την διαλεύκανση της υπόθεσης μετά κι από πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων. Κι έτσι στην υπόθεση παραμένουν θολά σημεία…


Το τρίτο πρόσωπο

Κρίσιμο θεωρείται τι θα συμβεί με την διερεύνηση της αναφερόμενης παρουσίας του «τρίτου προσώπου», δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαφές μαζί της ο 33χρονος πιλότος –στον ευρύτερο χώρο της εργασίας του- ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.


Με την πλευρά του νομικού εκπροσώπου της εν λόγω φίλης του 33χρονου πιλότου να σημειώνει ότι «η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης». Σημειώνεται ωστόσο ότι σύμφωνα με ορισμένες πηγές, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του.


Κάτι που δεν φαίνεται να προκύπτει τουλάχιστον προς το παρόν. Επιπλέον δεν φαίνεται να υπήρχαν σαφείς εκμυστηρεύσεις της 20χρονης στην σύμβουλο του ζευγαριού για ύπαρξη τρίτου προσώπου στην ζωή του συζύγου της. Απλώς φαίνεται να είχε αναφέρει ότι «δεν της άρεσαν ορισμένα πράγματα στην δουλειά του», χωρίς να προσδιορίζει ποιά ακριβώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365