Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

«Σφραγίστηκαν» 8 μπαρ γιατί είχαν όρθιους πελάτες

«Λουκέτο» σε 8 μπαρ στην Κρήτη έβαλε η Αστυνομία του νησιού

Σκληρές οι τιμωρίες για τους καταστηματάρχες με τα μαγαζιά τους να σφραγίζονται επειδή φιλοξενούσαν όρθιους πελάτες.


«Λουκέτο» σε 8 μπαρ στην Κρήτη έβαλε η Αστυνομία του νησιού, για όρθιους πελάτες, οι οποίοι έχουν απαγορευτεί ρητά έπειτα από την πρόσφατη εκτόξευση των κρουσμάτων.


Μάλιστα η Κρήτη καταγράφει καθημερινά σχεδόν... τριπλάσια κρούσματα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο δείκτης θετικότητας στο νησί -και ιδιαίοτερα στο Ρέθυμνο- είναι μεγάλος.


Σύμφωνα με το zarpanews.gr στα Χανιά, τρία μπαρ στο Ενετικό Λιμάνι σφραγίστηκαν για 7 ημέρες και δέχτηκαν και πρόστιμο 5.000 το καθένα, καθώς εντοπίστηκαν να εξυπηρετούν όρθιους πελάτες σε κλειστό χώρο.


Στο Ρέθυμνο, σφράγιση για 7 ημέρες και πρόστιμο 2.000 ευρώ στο καθένα, επιβλήθηκε σε δύο καφέ-μπαρ, καθώς εντοπίστηκαν να εξυπηρετούν όρθιους πελάτες σε ανοικτό χώρο. Επίσης, σε δύο υπαλλήλους επιβλήθηκε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας.


Στη Χερσόνησο, δύο μπαρ δέχτηκαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφράγιση για μια εβδομάδα, για όρθιους πελάτες σε κλειστό χώρο.


Στο Ηράκλειο άλλο ένα καφέ-μπαρ δέχτηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και έκλεισε για 7 μέρες, καθώς είχε όρθιους πελάτες σε ανοικτό χώρο.

1 σχόλιο:

  1. μην στεκεστε ορθιοι κολαει
    καθιστοι ολα καλα
    οκ!
    Handling pandemic seriously

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365