Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/7 Κριός 

Κλείστε τη δημοσκοπική σας κάλπη, αγαπητοί Κριοί! Μαζέψατε αρκετές απόψεις, οι επιπλέον θα οδηγήσουν σε αναλυτικό κορεσμό. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση για να προωθήσετε κάθε σχέδιό σας.
Ακολουθήστε την καλύτερη συμβουλή που λάβατε, για να αρχίσει να ρέει η θετική ενέργεια. Το πρώτο και πιο απλό βήμα για την υλοποίηση των στόχων σας, μπορεί να είναι και το πλέον προφανές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μην σας εκπλήξει μια απρόσμενη συναισθηματική έξαρση!
Ίσως να σας επηρεάζει μια θλιβερή ιστορία που θα ακούσετε, ο θυμός ενός φιλικού ατόμου. Τα άστρα ανοίγουν τη «δεξαμενή» δακρύων και την καρδιά σας, για μια θεραπευτική δόση κατανόησης.
Μην αντισταθείτε, αξιοποιήστε τη συγκυρία: Προσεγγίστε τους αγαπημένους σας και δείξτε τους πόσα σημαίνουν για εσάς. Σίγουρα την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείτε, θα προστρέξουν στο πλευρό σας! 

ζώδια σήμερα 02/07 Δίδυμοι

Μην προσθέσετε κάτι ακόμη στο καλάθι αγορών σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Τα άστρα σας υπενθυμίζουν ότι η δύναμη της ανθρώπινης επαφής ξεπερνά κάθε τα πάντα. Επίσης, οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε κατηγορίες, χρονικές ή οργανωτικές. Διαθέστε τώρα χρόνο για να προσεγγίσετε τους δικούς σας, αφήστε τις συζητήσεις να ρέουν χωρίς πίεση και θέμα. Όσο θα χαλαρώνετε και θα αφήνεστε στη στιγμή, θα νιώθετε και πιο εμπνευσμένοι. Τελικά, φαίνεται ότι δεν χρειαζόταν πολλή προσπάθεια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, πάψτε να προσπαθείτε να τους έχετε όλους πάντα ικανοποιημένους! Δεν γίνεται να πιέζεστε για να υλοποιήσετε κάθε απαίτηση των άλλων. Απαλλαγείτε διπλωματικά από κάποιες για να διατηρήσετε τη γαλήνη σας, οι δικοί σας δεν θα ενοχληθούν. Όσο για εκείνους που ίσως θελήσουν να σας γεμίσουν ενοχές, τα ζητούμενά τους είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό σας!

ζώδια σήμερα 02/07 Λέων

Αναμένετε να χαλαρώσουν κάπως οι ρυθμοί της ζωής σας, αγαπητοί Λέοντες; Να ξέρετε ότι η πίεση που νιώθετε, δεν έρχεται από εξωγενείς παράγοντες αλλά από μέσα σας! Η αγάπη σας για ενθουσιασμό ικανοποιείται με έντονη δραστηριότητα… Αλλά ακόμα κι εσείς έχετε ενίοτε ανάγκη από μια ανάπαυλα. Προσφέρετέ τη στον εαυτό σας με λίγη απομόνωση και χαλάρωση, για να αποκτήσετε ξανά επαφή με τις σκέψεις και την ψυχή σας. Επιλέξτε τη γιόγκα, τη γραφή περάστε λίγο χρόνο άπραγοι χωρίς να σκεφτείτε τίποτα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, φαίνεται να είστε οι μόνοι εστιασμένοι στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας! Οι πάντες απευθύνονται σε εσάς, με αμέτρητες ερωτήσεις και σχόλια. Αλλά με τη Σελήνη στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της εσωστρέφειας, θα θέλατε να γίνεται αόρατοι… Δεν μπορείτε να προχωρήσετε τις υποχρεώσεις σας με τόσες παρεκκλίσεις. Αυτή η φάση απαιτεί να επιστρατεύσετε την πολυδιάστατη ιδιοσυγκρασία σας. Έτσι το βραδάκι θα έχετε αφορμή να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για την άρτια ανταπόκριση σε όλα! 

ζώδια σήμερα 02/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αποτελείτε την προσωποποίηση της συνεργατικότητας… Αλλά ακόμα κι εσείς έχετε στιγμές πεισματικής αυτάρκειας! Αντί να παλεύετε να τα κάνετε όλα μόνοι, παραμερίστε την περηφάνεια σας και ζητήστε βοήθεια. Μην στραφείτε σε ανώνυμες πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάντε ρεαλιστική επαφή με κάποιο άτομο που έχει τα προσόντα που χρειάζεστε. Αν η προϋπόθεση είναι να μοιραστείτε και κάποια από τα κέρδη σας, δεχθείτε το. Θα έχετε περισσότερο όφελος με μια δυναμική ομάδα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ξεχάστε τις μαραθώνιες συναντήσεις και τις επαγγελματικές συζητήσεις! Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τη χρονοτριβή, απαιτεί γρήγορες και ευέλικτες δράσεις. Επειδή δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε τις άτσαλες κινήσεις, αρχίστε τη μέρα με ένα πρωτεϊνούχο πρόγευμα και τη λιγότερη ποσότητα καφεΐνης. Φροντίστε να ολοκληρώνετε καθετί που ξεκινάτε, με μικρά βήματα και σύντομους διαλόγους… Και να κάνετε τακτά διαλείμματα για να παίρνετε βαθιές ανάσες!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Το παιδί μέσα σας θέλει να βγει στην επιφάνεια, αγαπητοί Τοξότες! Ενδώστε στη νομαδική φύση σας, διασκεδάστε και γίνετε λίγο πιο άτακτοι… Ακόμα και να προσπαθήσετε να το καταπνίξετε αυτό, δεν θα τα καταφέρετε. Ντυθείτε για να εκφραστείτε και να εντυπωσιάσετε, στείλτε σέξι μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου σας. Αυτή η φορτισμένη αίσθηση περιπέτειας, είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ανανεωθεί η θετική σας ενέργεια!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μοιραστείτε από καρδιάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σας, ξεκλέψτε χρόνο για να συναντήσετε έναν φίλο. Θα δυναμώσει η σχέση σας, δείχνοντας ότι είναι πιο σημαντικός από οποιαδήποτε υποχρέωσή σας. Επίσης θα νιώσετε πιο χαλαροί και ήρεμοι και θα θυμηθείτε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μήπως παίρνετε προσωπικά τα πάντα τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι; Η Σελήνη στον Κριό κάνει την ατμόσφαιρα λίγο πιο ανέμελη. Εντάξτε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό στις επαφές σας, το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για όλα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να απολογηθείτε για κάτι και να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν γίνεται να εστιάσετε στα εγχειρήματά σας και ταυτόχρονα να ζείτε τη στιγμή! Τώρα καλείστε να επιλέξετε ένα από τα δύο, χωρίς να αποκλείονται οι συμβιβασμοί. Οφείλετε να βάλετε την ισορροπία σας πάνω απ’ όλα, προκειμένου να διατηρήσετε την πνευματική και σωματική σας αρτιότητα. Βγάλτε από τη λίστα καθηκόντων σας κάθε δευτερεύουσα υποχρέωση, ασχοληθείτε με όσα έχουν πραγματικά σημασία. Αγνοείστε κάθε είδους παρέκκλιση και θα κλείσετε την εβδομάδα με αίσιο πρόσημο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365