Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς στου Ζωγράφου

O Χρήστος Παππάς παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς συνελήφθη πριν από λίγο στην περιοχή του Ζωγράφου.


O Χρήστος Παππάς παρέμενε άφαντος από τον Οκτώβριο μετά τη δίκη της Χρυσής Αυγής.


Kαταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης


Μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, τον φυγόποινο φιλοξενούσε σε διαμέρισμα ένα άτομο.


Μετά τη σύλληψή του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στις φυλακές Δομοκού.


Η στιγμή της σύλληψης του – Ποια είναι η γυναίκα που τον έκρυβε


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου τον έκρυβε πρόσωπο του περιβάλλοντος του, ύστερα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής και οδηγήθηκε στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται. 


Το πρόσωπο που τον έκρυβε ήταν μια γυναίκα 52 ετών από την Ουκρανία, η οποία είχε πάρει πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς δεν προέβαλε σθεναρή αντίσταση τη στιγμή της σύλληψης του, ωστόσο φέρεται να αιφνιδιάστηκε. 

     

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: “Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.



Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.”.


Τον Οκτώβριο του 2020, ο Χρήστος Παππάς καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης. Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπoρούσε να τον εντοπίσει, μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος.


Click4more: Χρήστος Παππάς: Ποιος είναι ο άνθρωπος που καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης


Μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε δηλώσει στις 22 Οκτωβρίου 2020 ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία της διεύθυνσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365