Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Δ. Αποστολίδου: Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου με ατομικό ρεκόρ η συντοπίτισσα μας αθλήτρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την προσπάθεια της συντοπίτισσας μας αθλήτριας

Στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών/Γυναικών Κ18 που διοργανώνεται στον Βόλο, προκρίθηκε ως δεύτερη από την σειρά της, η αθλήτρια του Ίκαρου Αλμωπίας Δέσποινα Αποστολίδου, με ατομικό ρεκόρ 15.06.


Η νεαρή αθλήτρια της Παναγιώτας Τουλουμτζή προκρίθηκε στον τελικό με τον έκτο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε 37 αθλήτριες που συμμετείχαν στις προκριματικές σειρές.


Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:20 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε Livestreaming μετάδοση από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube (ΕΔΩ)


Δείτε την προσπάθεια της συντοπίτισσας μας αθλήτριας:



Δείτε Live τους απογευματινούς αγώνες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365