Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Ευφημίας στο Βορεινό Αλμωπίας - Δείτε το πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα

Δείτε το πρόγραμμα:

Ανακοίνωση:

Εορτάζει και πανηγυρίζει ο ιερός Ναός Αγίας Ευφημίας Βορεινού την Ιερά μνήμη του θαύματος της Αγίας Ευφημίας (11 Ιουλίου) κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 09/07 9:00μμ. 

*Υποδοχή ιερού λειψάνου της Αγίας από το ιερό βήμα όπου φυλάσσεται και θα τοποθετηθεί όπως κάθε χρόνο για προσκύνηση.

Αμέσως μετά την υποδοχή θα ξεκινήσει η Ιερά αγρυπνία όπου θα τελεστούν οι ακολουθίες του μεγάλου πανηγυρικού εσπερινού της εορτής ο Όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία 

Κυριακή 11/07  (Γ Ματθαίου) όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία (η κανονική ημέρα της εορτής του θαύματος) 7:00-10:00 πμ.

Είναι η μικρή πανήγυρις της ενορίας μας η δεύτερη εορτή της Αγίας Ευφημίας αλλά λόγω το ότι εμείς εορτάζουμε πανηγυρικά στην Κοίμηση της Αγίας (16 Σεπτεμβρίου) στην εορτή του θαύματος την εορτάζουμε με πανηγυρική αγρυπνία μόνο!!!

* Σημείωση: λόγω ότι η 11η Ιουλίου φέτος είναι ημέρα Κυριακή η αγρυπνία μας θα τελεστεί προεόρτια της εορτής Δηλαδή στις 9 Ιουλίου αντί στις 10 για να γίνει θεία λειτουργία και την Κυριακή κανονικά το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365