Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης από την Έδεσσα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης ή αλλιώς “Αγάπη μόνο”, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που είχε ανεβάσει στο youtube, στο οποίο έβριζε χωρίς να κατονομάζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


«Άνευ λόγου και αιτίας τέθηκα σε διαθεσιμότητα, ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν», αναφέρει σε νέο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


“Έχω κινηθεί νομικά θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι”, τονίζει ο ίδιος.


Δείτε το βίντεο και όσα έγραψε:




Δείτε το επίμαχο βίντεο του “Αγάπη Μόνο”

Ο Τάσος Ποτσέπης πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook, στο οποίο ανέφερε τα εξής φωτογραφίζοντας τον πρωθυπουργό: “Γκαντεμόσαυρα γουρλομάτη πάρτα όλα πίσω και ζήτα συγγνώμη γιατί θα σε στήσω στα τέσσερα…”.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365