Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Μπαράζ ελέγχων από σήμερα για την εφαρμογή των μέτρων στην εστίαση

Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά

Από σήμερα ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων μέτρων στην εστίαση, όπου θα επιτρέπονται αποκλειστικά και μόνο καθήμενοι πελάτες στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων.


Μαζί με τα νέα μέτρα θα ξεκινήσει και ένα μπαράζ καθήμενων ελέγχων για να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων, κάτι το οποίο μπορεί να μην γίνεται επιτόπου αλλά και εκ των υστέρων μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Στην Π.Ε. Πέλλας οι έλεγχοι ήδη ξεκίνησαν από το πρωί της Πέμπτης από αρμόδια κλιμάκια και αναμένεται να είναι καθημερινοί στις πόλεις του Νομού, αλλά και στις τοπικές κοινότητες.


Τα πρόστιμα είναι τσουχτερά. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 7 ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης θα επιβάλλεται αναστολή λειτουργίας 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ και σε περίπτωση τρίτης παράβασης θα ανακαλείται η άδεια λειτουργίας της επιχείρησης.


1 σχόλιο:

  1. Θα πας στα καφε .Στα χωριά και σε χωριά με παράδοση στην παραβατικότητα...Εκεί θα πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365