Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δήμος Αλμωπίας: Παραλαβή καινούργιου ερπυστριοφόρου υδραυλικού εκσκαφέα με υδραυλική βραχόσφυρα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Έγινε η παραλαβή καινούργιου ερπυστριοφόρου υδραυλικού εκσκαφέα με υδραυλική βραχόσφυρα (τσαπάκι) αξίας 53.816 €., από το Τμήμα 1 της Πρόσκλησης 1 με τίτλο «Προμήθεια Μηχανημάτων η/και συνοδευτικού εξοπλισμού» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Φορέας χρηματοδότησης της σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, Κωδ. ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010. 


Ο καινούργιος υδραυλικός εκσκαφέας, προστίθεται στον στόλο μηχανημάτων του Δήμου Αλμωπίας, διευκολύνοντας τις εργασίες προς όφελος των δημοτών.


Δείτε τις φωτογραφίες: 






3 σχόλια:

  1. Σε κάνα μήνα το πολύ θα το έχουν καταστρέψει και αυτό όλοι οι τσαπατσουληδες εκεί μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν από όλα να τα χαίρονται. Η κυρία νάνου ήρθε στην φιλωτεια μετά από αίτηση που είχε γίνει από κατοίκους για την διάνοιξη δρόμου στη μέση του χωριού έστω με τα χέρια. Ήρθαν είδαν κ απηλθαν. Κ μη τους ξαναειδατεντελικα ο δρόμος καθαριστής με μηχάνημα από ένα ιδιώτη που αγόρασε διπλανό οικόπεδο. Ας ντρέπεται κ η πρόεδρος που συμφώνησε με την κυρία νάνου. Τελικά υπόθεση πολλών χρόνων λύθηκε σε λίγες μέρες από τον κύριο τζίτζικο.η πρόεδρος δε έχει πια ανάγκη έδεσε τον γάιδαρο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μια Εβδομάδα πάλι στον Ζάχο θα είναι με κανένα τριχιλιαρο ζημιά -Μήπως τα σπάνε επίτηδες για να σχολάνε πιο νωρίς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365