Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Αριδαία: Σκυλιά επιτέθηκαν σε πολίτη που κινούνταν με μηχανάκι - Από θαύμα δεν προξενήθηκε ατύχημα

Ο 36χρονος έκανε επώνυμη καταγγελίες για το περιστατικό στην αστυνομία

Επίθεση από σκυλιά δέχτηκε σήμερα νωρίς το πρωί επί της οδού Καραϊσκάκη(κοντά στο γήπεδο) στην Αριδαία, ένας 36χρονος άντρας.


Συγκεκριμένα και ενώ κινούνταν με μηχανάκι επί της συγκεκριμένης οδού, αδέσποτα σκυλιά του επιτέθηκαν. Στην προσπάθεια του να τα αποφύγει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου και από θαύμα δεν συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό.


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τα σκυλιά στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν γίνει αγέλη και συχνά κάνουν επιθέσεις σε διερχόμενους πολίτες.


Ο 36χρονος έκανε επώνυμη καταγγελίες για το περιστατικό στην αστυνομία.


10 σχόλια:

  1. Ευτυχώς δεν έγινε το κακό, τις προάλλες έριξαν ενα κοριτσάκι από το ποδήλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός έβαλε το χέρι του αυτό εχω να πω στα καλά καθούμενα πηγαίνεις για δουλειά και θα σκοτωθείς επειδή δε υπάρχει παιδεία και παρατάνε τα σκυλιά στους δρόμους. Κικίδης Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν στειρώνουν οι πολίτες τα σκυλιά τους τα αδέσποτα θα αυξανοντε από τη στιγμή που κάθε σκυλί γεννάει κάθε εξι μήνες. Ας αρχίσει η αστυνομία τους ελέγχους στους ιδιοκτήτες των σκυλιών αλλιώς δε πρόκειται να σταματήσουμε να εχουμε αδέσποτα.ΕΛΕΓΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω να στειρωνουν τα δίποδα που αφήνουν τα σκυλιά για να μην διαιωνίζεται το είδος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριδαία: Γεμάτη με Ρομά και αδέσποτα σκυλιά...
    Κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή μένω στη γειτονιά τα συγκεκριμένα σκυλιά ορμάνε μόνο σε ποδήλατα και μηχανάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ
    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;;ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάντε μήνυση στον αντιδημαρχο να δείτε τη ωραιαωθα περασειπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο φιλόζωοι θα τα παρατάνε και άλλοι φιλόζωοι μαζί με την φιλοζωική τα ταΐζει κάθε μέρα τα αδέσποτα θα πολλαπλασιαζονται.Ο αντιδήμαρχος ότι και να κάνει δεν θα εξαλειφθεί το πρόβλημα. Η να υιοθετηθουν ή να μαζευτούν κάπου και να υπάρχει υποχρεωτικο τσιπαρισμα και οι εγκληματίες που τα παρατάνε να φυλακιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρα από τις δημοσιεύσεις για υιοθεσίες η φιλοσκυλικη δεν κάνει κατι γι αυτο;;; η περιμένει στη γωνία καμια παρανομία για να προβεί σε καταγγελία; υποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365