Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

Εμβολιασμός: Ποιες είναι οι πρωταθλήτριες περιφέρειες και ποιες οι ουραγοί

Ποιες είναι οι πρωταθλήτριες περιφέρειες

Τα νησιά στα οποία ο εμβολιασμός προτεραιοποιήθηκε λόγω τουρισμού, είναι τα πρώτα σε ποσοστά ολοκλήρωσης του.


Ιόνια Νησιά (47%) και Νότιο Αιγαίο (44%) είναι οι Περιφέρειες με τα μεγαλύτερα ποσοστά ολοκληρωμένου εμβολιασμού. Πρόκειται άλλωστε και για τις περιφέρειες στις οποίες ο εμβολιασμός προτεραιοποιήθηκε λόγω και του εμβολιασμού.


Ακολούθούν η Δυτική Μακεδονία με 39% και η Αττική με 38%. Ουραγός από την άλλη είναι η Στερεά Ελλάδα με 31% ενώ Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος βρίσκονται στο 32%.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365