Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Τροχαίο δυστύχημα κοντά στην Πρέβεζα, δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες

To ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο 60 χλμ της Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουλίου στην επαρχιακή οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί.


To ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στο 60 χλμ της Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων κοντά στο χωριό Μαργαρίτι.


Το ένα όχημα που οδηγούσε 71χρονος επέβαιναν τρία ακόμα άτομα ( 67 ,68 και 69 ετών) ενώ στο δεύτερο ένας 28χρονος οδηγός και μία 33χρονη γυναίκα.


Οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων σκοτώθηκαν ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του epirus-tv δεν κινδυνεύει η ζωή των υπόλοιπων τεσσάρων ατόμων.


Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Φιλιατών και ένα στην Πρέβεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365