Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Αριδαία: Νεαροί Ρομά έκλεψαν βάση από διαφημιστική σημαία καταστήματος

Φώς στην υπόθεση έριξε μια γειτόνισσα του μαγαζιού

Δεν έχουν σταματημό τα συνεχή περιστατικά με νεαρούς Ρομά στην πόλη της Αριδαίας.


Αυτή την φορά μαγαζατορας ο οποίος άνοιξε το πρωί το κατάστημα του, αντιλήφθηκε πως έλειπε η βάση από την διαφημιστική του σημαία έξω από το μαγαζί.


Φώς στην υπόθεση έριξε μια γειτόνισσα του μαγαζιού, η οποία είδε τις πρώτες μεσονυχτίες ώρες τους νεαρούς Ρομά να είναι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης και ενημέρωσε τον μαγαζάτορα.


8 σχόλια:

  1. ΈΞΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χόρτα μην ξεχάσετε να τους κόψετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχουν αποφασίσει να κάνουν πολλές απόπειρες.Δεν βλέπουν καμία αντίδραση,καμία τιμωρία οπότε και γιατί να σταματήσουν? Δεν βλέπουν ενόχληση από κάτι.Και φυσικά όλοι μένουμε μόνο στα λόγια...καταγγελία κλπ δεν κάνει κανείς παραπάνω...
    Η αστυνομία π.χ. έναν απλό ήρεμο έλεγχο στα οχήματα τους έχει κάνει? αν έχουν άδεις κλπ νομιμότητες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δυστυχως η συγκεκριμένη κοινωνική ομαδα απολαμβάνει τεράστια ασυλία απο τις κυβερνήσεις εδω και δεκαετιας, είναι κυριολεκτικά κρατος εν κρατη! Το πρόβλημα ειναι πως μπορεί να ξυπνήσουμε ενα πρωί και να είναι οι 4πλασιοι σε σχέση με τώρα...

      Διαγραφή
  5. συγνώμη !!! Κάτι πολύ σημαντικό ! Εκεί δεν πρόκειται να φιαχτεί έστω και με καθυστέρηση Κολυμβητήριο το οποίο ΗΔΗ έχει ξεκινήσει? Δεν έχει οικόπεδο ,και βοηθητικούς χώρους αυτό το Κολυμβητήριο? το σημείο εκείνο είναι Δημοτική έκταση και έχουμε καταπάτηση ! Τα γκρέιντερ του Δήμου αναλαμβάνουν και ακολουθεί έτοιμη η Νομική Υπηρεσία του Δήμου ! Για ποιό λόγω πληρώνεται η Νομική υπηρεσία του Δήμου? τους εκδιώχνεις και επιμένεις Νομικά για το δίκαιο της πράξης σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επί ποιας Δημ-αρχίας κατέφθασαν οι βάρβαροι; Ήταν και αυτοί μια κάποια λύση; Τι σχέσεις διατηρούν με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς; Θα φύγουν όπως ήρθαν ή όταν βρούν κάπου καλύτερα;;;;;;; Κεντρικά θα δοθεί η λύση........Όπως κατεβαίνουν οι Δήμαρχοι στην Αθήνα ας το ζητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365