Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Λυκόστομο - Αξός: Τσουχτερά πρόστιμα από την Πυροσβεστική - Διαβάστε τον λόγω

Δείτε τις ανακοινώσεις τις Πυροσβεστικής

Εξαιτίας του καλοκαιριού και των υψηλών θερμοκρασιών που υπάρχουν ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος και απαγορεύεται η οποιαδήποτε καύση σε αγρούς. Γι αυτό τον λογω επιβλήθηκαν από τις Π.Υ. Αριδαίας και Γιαννιτσών διοικητικά πρόστιμα σε δύο άντρες σε Λυκόστομο και Αξό.


Δείτε τις ανακοινώσεις τις Πυροσβεστικής:


Λυκόστομο 

Για πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στην Τ.Κ. Λυκοστόμου του δήμου Αλμωπίας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Αριδαίας.


Αξός 

Για πυρκαγιά σε γεωργική έκταση στην περιοχή Αξός του δήμου Πέλλας επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Γιαννιτσών.

6 σχόλια:

  1. ο άλλος έβαλε φωτια σε γειτονικό χωράφι πριν λιγους μήνες...στο τσαφ δεν επεκτάθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους μαλάκες να τους πυροβολούν. Αϊ σιχτήρ ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεσα στο κατακαλοκαιρο και βαζανε φωτιές? Καλα τους κάνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πάνε κ στην παραποτάμια περιοχή της αριδαιας κ ας κόψουν κ εκεί πρόστιμα μας έχουν φλομώσει στη καπνα ας κόψουν κ εκεί κ ας βγουν να το ανακινούσε,εκεί τίποτα δεν υπάρχουν νόμοι μονο για τον Έλληνα φορολογουμενο υπάρχουν νόμοι,ντροπή κ εσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε ελληνικα πρωτα και μετα βγες να κάνεις υποδείξεις

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365