Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Θρήνος στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς: Λευκά μπαλόνια και μπομπονιέρες στο τελευταίο αντίο

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό

Ανείπωτος θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Βέλο Κορινθίας.


Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό ο οποίος την έσπρωξε στα βράχια στην Φολέγανδρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της.

Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες». 


Όλο το χωριό και η γύρω περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος… Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα για να αποχαιρετήσουν την 26χρονη που έφυγε με φρικτό τρόπο στη Φολέγανδρο.


Ολα είναι στα λευκά στο τελευταίο αντίο της Γαρυφαλλιάς… Λευκά μπαλόνια στην είσοδο της εκκλησίας, λευκά στεφάνια,  λευκές μπομπονιέρες, ενώ οι περισσότεροι που είναι στην κηδεία φορούν λευκά μπλουζάκια.


Ασπρο είναι και το φέρετρο με το οποίο η 26χρονη οδηγείται στην τελευταία της κατοικία… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και στα χείλη όλων υπάρχει ένα αναπάντητο «γιατί».  Γιατί ένα νέο κορίτσι έφυγε τόσο τραγικά από τη ζωή.







2 σχόλια:

  1. Όσο δεν υπάρχουν τά ισόβια όταν λέμε ισόβια όχι σέ 10η15 χρόνια και έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριμα καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365