Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Μεγάλη επιτυχία του Αλμωπού, κατατέθηκε η εγγυητική

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ενημερώνει τον κόσμο του ΑΛΜΩΠΟΥ ότι σήμερα κατατέθηκε το σύνολο των χρημάτων για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Superleague 2.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, γιατί πέρα από κάθε πρόβλεψη, καταφέραμε μαζί να συγκεντρώσουμε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.


Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας και την γενικότερη ανάπτυξη του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.


Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Σύλλογο από την επίσημη σελίδα της ομάδας.


Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, η δύναμη του ΑΛΜΩΠΟΥ είσαι ΕΣΥ.


Με τιμή,


το ΔΣ του Αλμωπού Αριδαίας


 

11 σχόλια:

  1. Γιατί μεγάλη επιτυχία ρε παιδιά.
    Δεν ξέραν τι θέλει;
    Αφού ανέβηκε έπρεπε να βρει χρήμα.
    Υπάρχει χρήμα θα γίνει χαμός φέτος. 5αδα χαλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο νά κάνει γρήγορα γιατί θά φύγουν κι άλλοι παίχτες αν δεν πέσει η μαρμιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φύγουν ποιοι? οποιους ηθελε τους κρατησε. ΠΟΝΕΜΕΝΕ. Εναν δεν κρατησε απο αυτους που ηθελε και τον κοβω να γυρναει πισω....

      Διαγραφή
  3. ΑΛΜΩΠΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομιζω οτι ειναι σιγουρο αυτο που λες φιλος και δεν ειμαι πονεμενος φιλε και το λεω γιατι ειναι κριμα για την ομαδα να χασει παιδια που τα εχουν δωσει ολα για την ομαδα, δηλαδη τα λεω αυτα με αγαπη και οχι με κακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για να σου θυμισω ο μουτζουρης θα γυρισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τόν άλλο νεαρό πού είναι φαντάρος θά μείνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας είχατε τρελάνει όλη την χρονιά με τον μουτζούρη, παικταράς με καταγωγή από δω κτλ.
    Κ τώρα πάει κι αυτός. Κ μείνανε στοπερ αυτοί που δεν στρίβουν. Κι ο άλλος γράφει όποιον θέλει τον κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς θέλω να πω ότι δεν είναι απάντηση όποιον θέλει νά κρατήσει το θέμα είναι τά ευρώ πού πρέπει νά δώσει σέ παίχτες που θέλει να κρατήσει καί όχι στο μιλητο μόνο,δεν ξέρω αν υπάρχουν και οφειλές από την σεζόν πού τελείωσε το πρωτάθλημα.

      Διαγραφή
  8. Παιδιά για νά πούμε τά πράγματα όπως πρέπει καθαρά όλοι ή ιστορία είναι στο ρευστό εάν δεν πέσουν τα ευρωπουλα στους παίχτες δεν μπορεί νά ξεκινήσει τίποτα καί ας έχει δώσει ή ομάδα την εγγυητική αυτό είναι άλλο κομμάτι τό άλλο είναι αυτό πού λέω παραπάνω, τά λέω αυτά για επισήμανση καί αποφυγή παρεξηγήσεις που ελπίζω ότι ή ομάδα τό γνωρίζει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365