Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 20/7 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην βάζετε περιορισμούς στην ευγνωμοσύνη! Το να μην βρίσκετε πώς να πραγματώσετε τα όνειρά σας, δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την ελπίδα στο σύμπαν… Με τη βοήθεια μιας όψης ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, θα επανακτήσετε την πίστη σε εσάς τους ίδιους.
Πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, οι ιδέες σας είναι πραγματικά πολύτιμες και πολλοί θέλουν να τις ακούσουν. Ετοιμάστε ένα μεγάλο ποτήρι με ορό αλήθειας, μοιραστείτε από καρδιάς και δηλώστε πόσο και γιατί εκτιμάτε τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Θωρακίστε την ψυχολογία σας από κάθε είδους αρνητικές δονήσεις, αγαπητοί Ταύροι!
Συνήθως μπορείτε να τις αποκλείσετε και να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας… Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στην ευαίσθητη Σελήνη και τον θεραπευτή Χείρωνα, παράσχει την ευκαιρία να αποκλείσετε κάθε ένταση.
Το πρώτο βήμα είναι να μειώσετε τις άμυνές σας, χωρίς να φτάσετε στο σημείο να τις καταρρίψετε. Καλύτερα να συζητήσετε την αίσθηση που λαμβάνετε από κάποιο άτομο, αντί να εικάζετε ότι ξέρετε πώς θα αντιδράσει! 

ζώδια σήμερα 20/07 Δίδυμοι

Ίσως το μέλλον μιας σχέσης να μην είναι απόλυτα διαυγές, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απολαμβάνετε τις στιγμές σας στο μεταξύ! Μια όψη ροής ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, θα βοηθήσει να είστε παρόντες στη «στιγμή». Αξιοποιήστε αυτές τις αίσιες δονήσεις για να επικοινωνήσετε και με άτομα που έχετε παραμελήσει. Αν οι αδέσμευτοι Δίδυμοι νιώσετε σπίθες για ένα άτομο, να διερευνήσετε όσα το συνοδεύουν. Οι δεσμευμένοι περάστε περισσότερο ευχάριστο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κινδυνεύετε να εξουθενωθείτε! Γι’ αυτό το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αναζητήσετε την αναγκαία ξεκούραση. Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους που τονώνουν την ψυχολογία σας, δοκιμάστε τον διαλογισμό ή κάντε έναν σύντομο περίπατο. Αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν σε πιεστικές συζητήσεις, βρείτε έναν ευγενικό τρόπο να το αποφύγετε!

ζώδια σήμερα 20/07 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σας είναι πολύ εύκολο να βάζετε «το κάρο μπροστά από το άλογο»! Και μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Χείρωνα, ευνοεί τα μεγαλεπήβολα οράματα. Ωστόσο, πρέπει να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας για να αντιληφθείτε αν υπάρχουν συγκυριακά ή κυριολεκτικά εμπόδια. Μην παρασυρθείτε από τον ζήλο σας και ωραιοποιήσετε καταστάσεις, γιατί θα είναι επίπονη η συνάντηση μαζί τους αργότερα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, θέστε όρια και ακολουθήστε τα πιστά! Αν σας λυγίζουν οι πολλές υποχρεώσεις, αυτή είναι η στιγμή να αποφασίσετε τι πραγματικά θεωρείτε ότι αξίζει… Τι θα σας έκανε να νιώσετε ικανοποιημένοι με κάθε επένδυσή σας. Μετά θα σας είναι πιο εύκολο να αναζητήσετε την ανάλογη στήριξη. Μπορεί να αντιληφθείτε ότι κάποιες δράσεις σας δεν έχουν υπόσταση ή μέλλον, είτε ότι κάτι δεν προχωρά όπως θα έπρεπε. Μην διστάσετε να πάρετε τα ηνία και να ηγηθείτε αυτού του εγχειρήματος!

ζώδια σήμερα 20/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, απολαμβάνετε να είστε πηγή στήριξης για τους δικούς σας ανθρώπους… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεπερνάτε συνεχώς τα όριά σας! Καθώς η Σελήνη συναντά τον επουλωτικό Χείρωνα, θα καταλήξετε εσείς πικραμένοι και οι άλλοι με ενοχές. Κανείς δεν σας ζητά να αποδεικνύετε την πίστη σας, ειδικά αν εξαντλούνται έτσι τα ενεργειακά σας αποθέματα. Αντί να ορμάτε για να σώσετε τους άλλους, πείτε τη γνώμη σας αν ζητηθεί – και αφήστε να πάρουν τις αποφάσεις τους

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπορεί να ξυπνήσετε έτοιμοι να ανατρέψετε όλες τις συνήθειές σας! Χρεώστε το στη συνάντηση της Σελήνης από το ζώδιό σας, με τον θεραπευτή Χείρωνα. Αλλά δεν αρκεί το έντονο έναυσμα για να αλλάξετε όλη τη ζωή σας. Προτιμήστε να αρχίσετε από κάτι διαχειρίσιμο, όπως η ολοκλήρωση ενός εγχειρήματος ή ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης. Κάθε μικρή νίκη θα τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, για να κάνετε τα επόμενα βήματα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην χρησιμοποιείτε τις πολλές υποχρεώσεις σας ως δικαιολογία για να παρεκκλίνετε! Το πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής σας χρειάζεται συνέπεια αλλά και ποικιλία, για να μην απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Βγείτε από τη ρουτίνα, απελευθερωθείτε από ό,τι σας καταπιέζει. Ανανεώστε τα πιάτα σας, αναζητώντας καινούργιες συνταγές στο διαδίκτυο ή από φίλους. Και φροντίστε να επιβραβεύετε συχνά τον εαυτό σας με λίγη παραπάνω περιποίηση!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Όσο και να θαυμάζετε κάποια άτομα, δεν πρέπει η γνώμη τους να μετρά περισσότερο από τη δική σας! Αγαπητοί Αιγόκεροι, μια συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα συστήνει να στραφείτε στον εαυτό σας. Μετά από μια ενδοσκόπηση, θα είστε σε θέση να δείτε πιθανές ανισορροπίες σε κάποιες σχέσεις. Πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο το δικό σας κριτήριο και τη ροή της καθημερινότητάς σας, ακόμα κι αν ενίοτε είναι περίπλοκη. Αντί να θέτετε άλλους σε βάθρα, μήπως εσείς τα αξίζετε πιο πολύ;

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, οι υποστηρικτικοί φίλοι σας αποτελούν την τροφή της ψυχής σας! Αναζητήστε τους τώρα, που η λαμπερή Σελήνη συναντά τον επουλωτικό Χείρωνα. Έχετε την ικανότητα και τη διάθεση να τονώνετε εσείς τη διάθεση των άλλων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε, ούτε να νιώθετε άβολα με τη σιωπή. Ας ασχοληθεί κάποιος άλλος με το «ψυχαγωγικό» του κύκλου σας κι εσείς κάντε έναν περίπατο!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν χρειάζεται να επιλέγετε πάντα την «ουδέτερη ζώνη» όσον αφορά το συναίσθημα! Αν κάποιος είναι ταραγμένος, γιατί προσπαθείτε να τον ηρεμήσετε; Το να βγάλει την έντασή του, είναι ένα καίριο βήμα για να περάσει στην ίαση. Αλλά ίσως κι εσείς να χρειάζεστε ένα καλό κλάμα ή ένα ξέσπασμα. Ακόμα κι αν πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, η διαδικασία παραμένει υγιής και καθαρτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365