Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Σειρά επαφών του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στην Αθήνα για τα μεγάλα θέματα του Δήμου

Δελτίο Τύπου

Σειρά επισκέψεων σε υπουργεία και φορείς πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ Χατζηγιαννιδη Χρήστο. Ο Δήμαρχος μετέβη στην Αθήνα απο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28/7/2021 και παρέμεινε έως και την Παρασκευή 30/7/2021.

 Η ατζέντα των συναντήσεων αφορούσε πολλά και σοβαρά ζητήματα του Δήμου Αλμωπίας και οι επαφές πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα. 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιελάβανε:

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Υπουργό κ.Σκρεκα Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, κ.Αραβωση Κωνσταντίνο . 

Συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υφυπουργό κ.Πέτσα Στέλιο. 

Συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Υφυπουργό κ.Οικονόμου Ιωάννη. 

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών με τον Γενικό Γραμματέα κ.Καράγιαννη Γεώργιο. 

Συνάντηση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Συνάντηση στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ με τον νέο διοικητή, κ.Δουφεξη Παναγιώτη. 

Συνάντηση στα γραφεία της ΚΕΔΕ με τον Γενικό Γραμματέα κ.Καφαντάρη Δημήτρη 

Ακόμη, ο Δήμαρχος λόγω της ενεργής του συμμετοχής στην ΚΕΔΕ προσκλήθηκε από αρκετούς δημάρχους του λεκανοπεδίου, όπου και συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση .

Τέλος, υπήρξαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους βουλευτές του Νόμου μας όπως και με άλλους βουλευτές της χώρας μας. 

4 σχόλια:

  1. το άλλο με το τοτο το ξέρεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα σωστός, θα φάει και δυο "κλωτσές" και πίσω.

      Διαγραφή
  2. μακάρι να πετύχουν κάτι καλό.Ο συνεχιζόμενος αγώνας του Δήμο θα πρέπει να είναι νέες πηγές χρηματοδότησης πέρα απ τα συνηθισμένα έσοδα της.Κι ένας περαστικός μπορεί να διοικήσει το Δήμο με ότι έχει.Ο καλός Δήμαρχος βρίσκει επιπλέον έσοδα...ακόμα κι αν χρειαστεί να πάει στο φεγγάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ!
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365