Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Αριδαία: Έκλεισε η τρύπα στο οδόστρωμα πλησίον της Κεντρικής Πλατείας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την φωτό
Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ του Aridaia365, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας προέβησαν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος πλησίον της Κεντρικής Πλατείας.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, έπεσε πίσσα στο συγκεκριμένο σημείο και μέχρι το μεσημέρι θα έχει αφαιρεθεί και η σήμανση και η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται κανονικά.

Δείτε την φωτό:



6 σχόλια:

  1. ο προμαχιωτης δήμαρχος έχει μάθει στις τρύπες...του αρέσει έτσι...το θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο όταν δημοσιεύονται τα προβλήματα τότε οι υπεύθυνοι κάνουν την δουλειά τους για άλλη μια φορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπεσε πισα. Ο τρόπος που έπεσε είναι για σεμιναριο. Όπως και τα τσιμέντα σε άλλες τρύπες. Μέτριοι σε όλα διαχρονικά. Μην τα φορτώνουμε όλα στον τωρινό δήμαρχο. Μέτριες οι τεχνικές υπηρεσίες, μέτριοι υπάλληλοι, μέτριοι και οι εργάτες που δουλεύουν χωρίς επίβλεψη.
    ΥΓ: Να μην το ξεχάσω, μέτριοι και εμείς που ψηφίζουμε. Γιατί όλοι αυτοί οι αιρετοί εκεί πάνω δεν φυτρώνουν . Εμείς τους στέλνουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε γιατί χαλάσατε τν κυκλικό κόμβο 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κάνουν έργα φωνάζετε, κανουν πάλι φωνάζετε... Μισθοφόροι του Μπίνου έχετε καταντήσει όλοι οι αχωνευτοι της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το θεωρείς δηλαδη έργο? Καλα με το φτωχο σου μυαλουδάκι λογικό.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365