Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Εγγραφές εργατών και εργατριών στη βιομηχανία κονσερβοποιίας ΔΑΝΑΪΣ Α.Ε στην Σκύδρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η βιομηχανία κονσερβοποιίας ΔΑΝΑΪΣ Α.Ε. που βρίσκεται στην Σκύδρα -  Πέλλας ανακοινώνει ότι πραγματοποιούνται εγγραφές εργατών και εργατριών για την παραγωγική περίοδο (Ιούλιο – Σεπτέμβριο 2021 ) .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο εργοστάσιο και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε φωτοτυπίες ή να στα στείλουν με e-mail info@danais-sa.com  .  

 Αστυνομική  ταυτότητα  ή  διαβατήριο – άδεια παραμονής – άδεια  εργασίας (για αλλοδαπούς ) .

 Βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ .

 ΑΜΚΑ .

 Πιστοποιητικό υγείας για εργασία σε βιομηχανία τροφίμων .

 Για ασφαλισμένους του ΟΓΑ : Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

 Για ασφαλισμένους του ΙΚΑ : Αριθμό μητρώου ΙΚΑ .

 Πρώτη σελίδα βιβλιαρίου Εθνικής τράπεζας με πρώτο όνομα εργαζομένου.


Για την μεταφορά του προσωπικού παρέχεται δωρεάν λεωφορείο.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ 23810 51990 & 23810-51993 ώρες επικοινωνίας 8:30 έως 15:30 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365