Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την εταιρία Πλούγαρλης Πέτρος & ΣΙΑ Ο.Ε, για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξε προσφέροντας:

- Μία μονάδα φορητού αναπνευστήρα Πίεσης-Όγκου model astral 150

για την ενίσχυση του  έργου του Προσωπικού του Νοσοκομείου μας. Χάρη στη δική σας επαναλαμβανόμενη πολύτιμη συνεισφορά ,θα βελτιωθούν οι συνθήκες νοσηλείας των ασθενών της περιοχής μας και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο  η διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία. Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία ,η καθημερινή προσπάθεια του προσωπικού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έχοντας ανιδιοτελείς συμμάχους, ανθρώπους σαν εσάς, έχει πάντα καλύτερες προοπτικές και αποτελέσματα. Η συνεχή στήριξή σας, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας εξοπλίζει με δύναμη. Ευελπιστούμε στην μελλοντική αρωγή σας καθώς η προάσπιση και στήριξη του συστήματος υγείας αποτελεί υπόθεση όλων μας.


Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 

του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365