Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Η Χριστίνα Καραμαριά από την Αριδαία είναι η πρώτη Ελληνίδα πτυχιούχος ανώτατης σχολής Λειτουργών Κηδειών (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Καραμαριά από την Αριδαία είναι η πρώτη Ελληνίδα πτυχιούχος ανώτατης σχολής Λειτουργών Κηδειών του Κολεγίου CDA της Κύπρου

Ορκίστηκαν οι πρώτοι Έλληνες πτυχιούχοι σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στην Κύπρο.


Η Χριστίνα Καραμαριά από την Αριδαία είναι η πρώτη Ελληνίδα πτυχιούχος ανώτατης σχολής Λειτουργών Κηδειών του Κολεγίου CDA της Κύπρου.

Την Πέμπτη 24/6/21 πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης, των τμημάτων του CDA της Κύπρου στο καλοκαιρινό αμφιθέατρο του κολεγίου στη Λευκωσία.


Ήταν μια ιστορική ημέρα, γεμάτη συγκίνηση, δέος και περηφάνια για τους τελειόφοιτους, πτυχιούχους πλέον λειτουργούς κηδειών.


Από την Ελλάδα αριστεύσαντες τελειόφοιτοι του τμήματος επαγγελμάτων κηδείας, ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας Νέστωρας Νικολόπουλος, το μέλος της Ένωσης Χριστίνα Καραμαριά, ο Χρήστος Πετσανούκης και από την Κύπρο ο Αντιπρόεδρος Κύπρου Μιχάλης Κυριάκου, η κόρη του Χριστίνα Κυριάκου και η Μαρία Νεοκλέους.


Να σημειωθεί ότι οι φετινοί τελειόφοιτοι είναι οι πρώτοι Έλληνες που παραλαμβάνουν πτυχίο σχολής επαγγελμάτων κηδείας αναγνωρισμένης από την Δημοκρατία της Κύπρου και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη, τη δημιουργία εξειδικευμένης Σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας (Σ.Ε.Κ.) και στην Ελλάδα, που θα αποβλέπει στην μέριμνα της οργάνωσης και της παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης.






2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365