Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Θεσσαλονίκη: Αποκαλύφθηκε επιτέλους ο Βαρδάρης! Έφυγαν οι λαμαρίνες του μετρό (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι λαμαρίνες που είχαν τοποθετηθεί στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Λαγκαδά για τα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης αποτελούν πλέον παρελθόν.


Οι λαμαρίνες αποτελούσαν μεγάλο πλήγμα για τα καταστήματα που βρίσκονται στον Βαρδάρη, με τους επαγγελματίες να διαμαρτύρονται εδώ και χρόνια για την κατάσταση που έχει περιέλθει η περιοχή.


Νωρίτερα σήμερα συνεργεία της Αττικό Μετρό απομάκρυναν τις λαμαρίνες, ενώ ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε για να αποδοθεί σε κυκλοφορία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365