Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Π. Τσαρκνιάς: "Ξαναξεσταίνεται"το σχέδιο νόμου για τις "Ιαματικές Πηγές Ελλάδας" - Ξεχασμένη η Αλμωπία από την κυβέρνηση της ΝΔ

Διαβάστε κάποια από τα σημεία της τοποθέτησης του Δ.Σ. Πέτρου Τσαρκνιά στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε κάποια από τα σημεία της τοποθέτησης του Δ.Σ. Πέτρου Τσαρκνιά στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο:


Τόνισε πως "ξαναξεσταίνεται"το σχέδιο νόμου για τις "Ιαματικές Πηγές Ελλάδας". Απαιτείται επαγρύπνηση των φορέων και της κοινωνίας της Αλμωπίας και όλης της περιφέρειας


Συνέχισε λέγοντας πως επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την Αλμωπια την επισκεπτόταν όλοι οι Υπουργοί και οι κυβερνητικοί παράγοντες, γιατί είχαν άλλη αντίληψη για τη θέση και το μέλλον της περιοχής και της χώρας. Δυστυχώς η Αλμωπια, ακόμη περισσότερο από όλη τη χώρα, είναι ξεχασμένη από την κυβέρνηση της ΝΔ. Γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο.


Επισης έθεσε το ζήτημα της συνεχούς αποδυνάμωσης και απαξίωσης της Αλμωπίας και της περιοχής με τελευταία πράξη του δράματος την απομάκρυνση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365